Apsilankymas Kauno Megos Zoopark’e (apžvalga)

Sveiki,

tikriausiai ir Jūs vis sukate galvas, ką būtų galima nuveikti savaitgalį su šeima. Orai šąla, bjaurėja, bet vis tik veiklos norisi. Tad šiandien noriu papasakoti Jums apie mūsų popietę Zoopark’e.

IMG_6346Jis įsikūręs Kaune, prekybos centre Mega (2 aukšte). Įėjimai kainuo tarp 5-8 Eur. (kai kam pasirodys brangoka, bet reiktų žmogiškai pagalvoti, kiek kainuoja nuoma, gyvūnų išlaikymas, prižiūrėjimas, darbuotojų algos, veterinarija ir kiti dalykai). Tiesa, vaikams iki 2 metukų įėjimas nekainuoja:))

Programa prasideda draugiškos „gidės“ eskursija. Labai šaunu, kad gali ne tik šiaip užeiti ir apsižvalgyti, bet ir „gauni“ žmogų, kuris veda tave per zoopark’ą, pasakoja tikrai įdomius faktus (tikrai nenuobodžiai) ir prižiūri tave, padeda vaikams prieiti prie gyvūnų.

Gyvūnų ten tikra įvairovė. Eskursija pradedama dideliais vežliais, tada seka surikatos, triušiai, ežys, oškytės, įvairūs paukščiukai ir kiti įdomūs gyvūnėliai. Viskas labai prižiūrėta, kas kartą gali plautis rankas, jas dezinfekuoti. Viskas tikrai tvarkinga ir gražu.

Prabuvome ten kažkur 1,5 val. Visiškai atvirai – mano dukrytė buvo 9 danguje. Jai taaaaip patiko. Pirmiausia todėl, kad tu gali ne tik iš arčiau susipažinti su gyvūnais, bet juos ir paliesti, net pamaitinti ir nusifotografuoti su jais. Jie tikrai labai draugiški:).

Tai buvo vienos gražiausių jos gyvenimo akimirkų. Todėl, aš labai nuoširdžiai rekomenduoju bent kartą nuvesti ten savo vaikus. Tikiu, kad pradžiuginsite juos ir suteiksite puikių emocijų. Vieta – nereali. Tikiuosi apsilankyti dar ne kartą….ir, kaip reikėtų tokios vietos Vilniuje. Tikriausiai eitume bent kartą į savaitę. Juk toks pasibuvimas yra tarsi ir gera terapija. Vaikas mokosi rūpestingumo, švelnumo, pažinimą bei atsakingumą.

Nuostabi vieta. Nuostabi.

Daugiau informacijos: http://www.zoopark.lt/apie-mus/

Mano video iš Zoopark’o: https://www.youtube.com/watch?v=rGhRZHzd_fg

IMG_6342

Nugalime baimes 🙂

IMG_6353

Afrikos nykštukinis ežys

IMG_6344

Maitiname 🙂

Processed with VSCO with a4 preset

Su Surikatom 🙂

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.