Aretei – 2 metukai (įspūdžiai+nuotraukos)

Sveikos,

IMG_6800vakar mano dukrytei sukako du metukai. Iš tiesų buvau apsisprendusi, kad šiais metais nedarysiu jokios šventės. Dėl keletos priežasčių. Pirmiausiai tikrai daug laiko užima visas planavimas (na, kalbu apie tokį gimtadienį, kur norisi gražiausių dekoracijų, programos, skaniausių užkandžių, puikios lokacijos), antriausiai – tai daug išlaidų reikalauja.

Likus dviems savaitėms pagalvojau, kad visgi norisi savo dukrytę nustebinti, juk ji taip mėgsta draugų kompaniją! Bet prisižadėjau sau, kad gimtadienis bus paprastas, be jokių „pribumbasų“, be temos ir šiaip be visokių pagražinimų. Mano tikslas buvo sukviesti visus draugus ir kad, vaikams būtų tiesiog smagus laikas drauge. Namie nenorėjau daryti „baliaus“. Na žinoti, kai 10 vaikų susirenka viename kambaryje – gero nelauk:D. O ir tvarkytis tikrai nėra didelio noro (tikriausiai suprantate:D). Todėl, šiais metais pasirinkau Dodo piceriją. Šiaip šią vietą pasirinkau ne veltui. Ten tikrai tvarkinga, gražu, yra ganėtinai didelė žaidimų erdvė, skanus maistas (gal ne pats sveikiausias vaikams, bet kartais tikrai galima:D. Be to ten ne vien picų yra, galima rasti skanių salotų, vištienos kepsnelių ir t.t.t :p) ir malonus aptarnavimas. Žodžiu, draugiška vieta vaikams, šeimoms!

Užsisakiau dar šventinį personažą iš www.personazaivaikams.lt, kad atvyktų į vietą, nes galvojau, kad vis šventiškiau bus, vaikams žaidimų prigalvos, o ir mano mažoji labai mėgsta princeses, tad puiki staigmena jai bus.

Vakaras praėjo tikrai smagiai. Susirinko mamos su savo mažyliais. Gavom dovanų:D (prisipažinsiu jų labiausiai nenorėjau, nes ir taip daug žaislų jau namie, o kiekvienas papildomas reiškia – daugiau tvarkymosi man:D). Prisivalgėm daug, kad visų pilvai išsipūto:D. Ir nors nesu didelė picų mėgėja, bet ten picos man net labai skanios…ypač su ananasais:D. O princesė pravedė taip gerai programą savo, kad net dvimečiai buvo labai susidomėję. Labai maloni, draugiška ir vaikai tiesiog buvo prilipę prie jos. Žaidimai tikrai įdomūs. Tiek sau balionais, tiek su veidu piešimu buvo. Mamos sakė, kad pirmą kartą toks geras personažas buvo. Užskaitau:)) .IMG_6802

Tai tiek…paprastai, bet svarbu gerų draugų kompanijoje:).

BabyBlog

Vieta: Dodo Picerija, Antakalnio g. 41 Vilnius (https://dodopizza.lt/Vilnius)

Programa: Princesė iš „Personažai vaikams“ (http://personazaivaikams.lt)

Maistas: Dodo Picerija

Dukrytės rūbai: eOxOx (http://www.eoxox.com)

Sausainiai: Vienaragiai iš Cookietime. Viskas iš natūralių produktų, jokio margarino, melanžo ar miltelių. (https://m.facebook.com/cookietimevilnius/)

Balionai: tikrai gražiai daro…ir dar turi kačiukų:)) (https://www.facebook.com/poohbalionai/)

IMG_6787

IMG_6788

IMG_6789IMG_6786

IMG_6794

IMG_6796

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.