Bioderma Sensibio – jautriai odai skirtas prausiklis (apžvalga)

Sveikos, mamytės,

šiandien noriu su Jumis pasidalinti savo patirtimi apie nuostabų prauskilį – Bioderma Sensibio Gel Maussant, kurį atradau visai neseniai, bet jau spėjau pamilti:)

yiIš tiesų šios jautrios linijos produktus tiesiog myliu…ypač micelinį vandenuką, jį naudoju jau daugiau nei 7 metus. Tad buvau tikra, kad šios linijos prausiklis turi irgi būti superinis:) Kadangi turiu tikrai jautrią odą, man buvo labai svarbu, kad prausiklis nealergizuotų, tad panaudojus jau ir ilgesnį laiką, nebuvo nei bėrimų, ar kažko kito. Akių visiškai negriaužia. Neturi jokio kvapo. Užtenka nedidelio kiekio, puikiai išsiputoja ir lengvai nusiplauna. Labai patiko dar tai, kad jis tikrai gerai nuvalo paviršinius odos nešvarumus ir makiažo likučius…tas man tikrai labai aktualu, nes beveik kasdien dažausi:))

Šis prausiklis yra taip pat net labai neblogos sudėties. Joje nėra kvapiklių, dažiklių, nesaugių konservantų ir turi drėkinančių ingredientų, kurių pagalba visiškai (bent jau man) nesausina odos, o nusiprausus jos „netraukia“. Nuostabus ir labai geras prausiklis, kurį rekomenduoju visoms Jums:)

Kur ieškoti: vaistinėse ar kitose prekybos vietose

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.