Bioderma – veiksmingos priemonės atopiniam dermatitui?

Mano mergaitė jau nuo kūdikystės turi sausesnę atopinę odą, retkarčiais su ganėtinai stipriais bėrimais „plėmais“. Tad teko išbandyti įvairiausių kosmetikos priemonių, vienos padėjo daugiau, kitos mažiau, bet geriausius rezultatus pasekėme su Bioderma atopinio dermatito linija. Tiesa, šią liniją mums rekomendavo mūsų dermatologas su alergologe.

Pirmiausia naudojome (dar vis naudojame) Atoderm Huile De Douche dušo aliejuką-prausiklį. Jis turi tokį nestiprų, bet malonų kvapą. Užtenka vos kelių lašiukų ir galima užtektinai „išsimuiluoti“.  Jau po pirmo prausimosi jaučiasi minimalūs rezultatai, pvz. nebetempia odos, nebeatrodo tokia sausa. Sudėtis yra ganėtinai gera, nors yra ir nesaugių ingredientų, bet svarbiausia tai, kad nėra sausinančių, dirginančių, poras kemšančių ingredientų, potencialių alergenų. Be to gausu gerų drėkiklių, tad sausai arba labai sausai, alergiškai odai labai tinkamas. Akyčių negriaužia. Prausiuosi ir pati su juo…nes turiu labai sausą odą, pagerėjo jau po kokios savaitės…Tad ne tik vaikams, bet ir suaugusiems rekomenduoju.

Po prausimosi naudojome Atoderm Intensive kūno kremą. Labai geras produktas, išsitepa ir įsigeria lengvai ir greitai. Paraudusios vietos ženkliai sumažėjo.  Odos būklė po keletos dienų tikrai pasitaisė….Nors sudėtyje nėra parabenų, bet yra ir nesaugių ingredientų (natrio hidroksidas – labai jautrią odą gali šiek tiek dirginti). Kremas yra hipoalerginis, turi daug drėkiklių, yra veiksmingas. Bandėme ir kitus produktus, net pačius natūraliausius…bet šis padėjo tikrai labiausiai.

Keli patarimai atopinei odai:

  • Rūpinkitės higiena (prausimasis ir kita)
  • Drėkinkite odą
  • Rinkites kuo natūralesnių audinių rūbelius
  • Prižiūrėkite švarą namuose, vedinkite kambarius
  • Stebėkite maistą

P.S. Dalinuosi labai naudingu puslapiu apie atopinį dermatitą, kurie gausu patarimų bei konsultacijų http://www.atopinis.lt/.

Kur įsigyti produktus: Visose didesnėse Eurovaistinėse, Benu vaistinėse.

 

 

 

212322

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.