BÜBCHEN- puikios, vokiškos kosmetikos priemonės

Sulaukiau dovanų iš BÜBCHEN. Nors keletą jų produktų esu jau testavus, atradau ir naujų.

Nuoširdžiai sakau….mėgstu jų produktus, nes tai tikrai labai geri ir kokybiški gaminiai. O dar vis prijaučiu meilę Vokietijai :))))

Pirmą kartą išbandžiau ir jų ne „kūdikišką“, bet „vaikišką“ liniją. Ši jau visai kitokia…žaismingesnė ir jau su kvapu…tiesa, kvepia tikrai maloniai, jokio „pigaus“ sintetikos kvapo. Kadangi mėgstu saldų kvapą (na tokį saldainišką haha:)), patiko labiau „princesiška“ dušo žėlė. Jų sudėtis tikrai nebloga, dermatologų ištestuota ir be alergizuojančių medžiagų, tad kurie vaikai mėgsta maudytis tik su „skaniomis“ žėlėmis, rekomenduoju jas. Geros kainos ir puikios priemonės.

„Kūdikiška“ linija yra mano naudojama ir mėgstama…nuo šampūno iki kremuko nuo šalčio. Visi produktai ne tik pasižymi gera sudėtimi, bet ir kokybe. Pati plaunu savo plaukus būtent su buebchen šampūnu, gerai išsiplauna net lakas/vaškas:) Pabandykit…vyras juokiasi, kad plaunu su kūdikiams skirtu šampūnu, bet tikrai labai patinka jis man:D.

Didžiausi pliusai:

  • Neturi sintetinių kvapų
  • Nedidelės kainos
  • Dauguma produktų pagal Oekotest.de yra labai geros sudėties
  • Nealergizuoja

Minusai: nepastebėta

Kur ieškoti: tikriausiai beveik visur hahah nuo eurokos iki maximos?:)))

 


bbb
bbbb b

 

1 komentaras

  1. Asta
    2019-10-23 / 12:32

    Labai pamegome sia produkcija. Drauge daznai vaziuoja i Vokietija pas mama, visuomet prasau, kad parveztu jos ir vaikiskos dantu pastos elmex, nes pas mus parduodamu tikrai ne ta kokybe, kad ir kaip butu gaila. Nors duso gelius kokius buna ir cia perkame jei pritrukstame

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.