Evelina Daciūtė ir jos 6 nuostabios knygutės mažiesiems (parašyta mylinčios mamos)

Sveikos, mielosios,

paskutiniu metu labai apleidau knygų apžvalgas. Tad prižadu jus daugiau nustebinti tikrai vertomis dėmesio knygutėmis mažiesiems.

Šį kartą noriu labai labai parekomenduoti nuostabios, charizmatiškos mamos Evelinos knygutes:  keturias serijas „Meškių istorijos“, „Drambliai ėjo į svečius“ ir „Laimė yra lapė“. Visos jos taip šiltai, mielai ir įdomiai parašytos…tokios kitokios…tokios tyros. 3

Mane labai sužavėjo „Drambliai ėjo į svečius“ ne tik smagia istorija, bet ir puikiomis iliustracijomis. Perskaičiau savo mergaitei visą knygą, o ji nė nesujudėjo. Matyt labai patiko:)) Tokia nuotaikinga, pilna gerų emocijų:).

Visos knygutės yra ne tik labai žaismingos (kalbu apie nuostabias iliustracijas), bet ir paliečiančios gilesnius jausmus bei yra pamokančios. Pagrindinė tema yra draugystė.

Aš labai labai rekomenduoju ne tik šias knygutes. Juk skaitymas vaikams knygas yra tai ne tik geros pamokos, bet ir nuostabus laikas su jais.

Ačiū, Evelina, kad esi…esi nepakartojama, lauksime daugiau tavo knygučių:)!

Kur ieškoti: knygynuose arba tiesiai pas autorę  https://www.facebook.com/pg/EvelinaDaciute.Author/shop/?rid=1519137788362323&rt=9&ref=page_internal

Kaina: knygutės kainuoja vos 6 Eur (viena)

 

8

5

4

5 Digit Serial Number6

 

1 komentaras

  1. Mama
    2021-11-22 / 12:36

    Kokios jaukios knygelės! Nebuvau aptikusi. Ačiū už rekomendaciją. Mes labai mėgstame skaityti knygutes. Vakare svarbu kokybiški šviestuvai nukreipti į knygelę, bet neskleidžiantys daug šviesos į šonus ir toks magiškas laikas būna mūsų trijų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.