John masters organics – ekologiškos priemonės nuo plaukų slinkimo ir ne tik

Apie John Masters Organics išgirdau visai neseniai. Tai ekologiškos plaukų priežiūros priemonės, kurių daugumos produktų sudėtyje yra apie 70 proc. organinių žaliavų. Super, tiesa? Man rekomendavo jų Scalp liniją, nes ji puikiai tinka nuo plaukų slinkimo bei šaknų stiprinimui. Tad susigundžiau ir išbandžiau net 4 jų priemones: šampūną (galvos odą stimuliuojantis su šaltmėtėmis), plaukų laką, stiprios fiksacijos plaukų modeliavimo gelį bei dažytų plaukų spalvą saugantį kondicionierių. Ir galiu pasakyti, kad 3 priemonės įsimylėjau iki begalybės. O viena nuvylė.37

Pirmiausia šampūnas – labai skaniai kvepia, taip gaiviai, atrodo, net „šaldo“ galvos odą, nu nerealiai:))) Išplauna gerai, tik sunkiau su laku supurkštus plaukus. Kas mane nustebino, kad šis šampūnas gerai putoja…tas man laaaabai svarbu, nes beveik visi ekologiški šampūnai neputoja ir labai sunkiai plauna. Kad padėjo sustabdyti plaukų slinkimą, sunku pasakyti…matyt su laiku pamatysiu:). Bet kaip bebūtų šis šampūnas yra super ir tikrai rekomenduoju išbandyti.

Plaukų fiksacijos gelis – jis man visiškai nepatiko, todėl, kad nestipriai fiksavo, labai blizgėjo plaukai, atrodė kaip riebaluoti poto. Kas mėgstate „šlapią“ efektą – ši priemonė patiks.

Plaukų lakas – kažkas nuostabaus. Išbandžiau per visą gyvenimą, modelio darbą tikrai dešimtis plaukų lakų ( ir ekologiškus, įvertintus geriausiomis sudėtimis), bet šis mane tiesiog nustebino, toks geras…..Man lako dažniausiai reikia mažiems plaukams paslėpti (kai rišų juos „aukštyn:“), nes nemėgstu, kai matosi tos mažos, nepaklusios mano garbanytės. Labai retas lakas, kuris man „sulipindavo“ ir kuris nepaversdavo mano šukuosenos „riebalų puota“, o po 1h vėl pradėdavo matytis. Šis tobulas, tikrai. Fiksuoja gerai. Neturi jokio įprasto lako „kvapo“. Tik purškia labai plačiai hahaha. Kas naudojate lakus – labai rekomenduoju įsigyti šį ir pabandyti, garantuoju savo vardu, kad patiks:)).

39

Kondicionierius – iš tiesų nelabai tikėjau, kad gali pabėti išlikti plaukų spalvai ilgiau, net buvau biotekai parašiusi, kad nepatiko ir nieko gero. Bet dabar supratau, kad mano šaknų nesimato jau dvi savaites ilgiau nei įprastai….(taip taip…mano plaukai dažyti haha). Jis VEIKIAAAAA. Tikrai veikia. O kas svarbiausia – superinės sudėties, plaukai tampa minkšti ir spindintys. Geras produktas:)

Didžiausi pliusai:

  • Natūrali sudėtis (laaabai gera sudėtis haha)
  • Gausu plaukams naudingų, augimą skatinančių ingredientų
  • Tinka dažytiems plaukams
  • Negriaužia, nedirgina akių (nealergizuoja)
  • Puikiai išplauna plaukus
  • Visiškai jokio „sintetikos“ kvapo

Minusai:

  • Šampūnas sunkiai išplauna plaukus, kurie prieš tai buvo stipriai supurkšti laku (galvos viršuje)
  • Fiksacijos gelis – nelabai fiksuoja, riebilina plaukus

Kainos ir kur ieškoti:

  1. šampūnas 473 ml (http://internet.bioteka.lt/index.php?dispatch=products.view&product_id=35846) 33 Eur.,
  2. plaukų fiksavimo gelis 16,50 Eur. (http://internet.bioteka.lt/index.php?dispatch=products.view&product_id=33238),
  3. plaukų lakas 24 Eur. (http://internet.bioteka.lt/index.php?dispatch=products.view&product_id=36255)
  4. spalvą paryškinantis kondicionierius (http://internet.bioteka.lt/index.php?dispatch=products.view&product_id=35840) 22 Eur.

Arba Bioteka parduotuvėse:)

BabyBlog rekomenduoja <3

3840

 

2 Komentarai

  1. Rita
    2017-01-22 / 19:18

    Plauku lakas man irgi labai patiko! Aciu uz rekomendacija ;).

    • BabyBlog
      2017-01-23 / 22:02

      smagu girdeti :))

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.