Omron MicroAir U100: inhaliatorius, kuris pralenkė visus lūkesčius

Sveikos, mielosios,

tikiuosi, kad nesergate, o jeigu ir sergate, kad po truputi sveikstate:)

O aš šiandien noriu trumpai su Jumis pasidalinti savo nuomone apie Omron MicroAir U100 inhaliatoriu. Pradėsiu nuo to, kad šis inhaliatorius atsirado prekyboje visai neseniai, gal porą savaičių tik. Tad inhaliatorius visiškai „sviežias“ ir tikiu, kad daugumai nematytas.  Kaip tinklaraštininkė turiu šiokių tokių „privilegijų“, tad gavau išbandyti ir susipažinti šį inhalaitorių. Bet taip patoriu pridurti, kad tai yra jau 3-sis inhaliatorius, kurį bandau, tad galiu palyginti jau tikrai neblogai.

Na, pradėkime?:)

Rinkinuke galima rasti nedidelę kosmetinę, kurioje yra pats inhaliatorius, dvi kaukės (vaikui ir suaugusiam), elementai, spec. antgalis-burnos kandiklis. Pirmas įspūdis – dydis. Jis TOKS mažas. Toks kompaktiškas, lengvas. Wow. Prieš tai bandyti ir turėti inhaliatoriai buvo itin dideli (na jų tos „dėžės“:D). O šis toks mini mini:) Jau galima iš karto dėti didelį pliusą. Nes naudoti galima ne tik namuose, bet ir betkur kitur…kelionėse, pas močiutes, o gal net autobuse?:)) Ir dar…šis inhaliatorius turi 360laispnių veikimą, tai reiškia, kad jį galima naudoti realiai bet kurioje pozicijoje, net ir gulant!!!

Antras dalykas, kuris mane nustebino – garsas. INHALIATORIUS VISISKAI TYLUS. To pasekoje galima net miegančiam, sergančiam vaikui inhaliatuoti ir tikrai jo nepažadinti (išbandyta prieš keletą savaičių…jautrioji mano dukrytė net nesujudėjo).  Tai dar vienas pliusas.

Tikriausiai pagalvosite (nes aš tikrai taip galvojau:D), kad kaip toks mažas gali iš vis kažką inhaliuoti, iš kur pas jį bus tiek „jegos“? Nu toks mažas tai tikrai neprilygs didiesiems. Ot va ir čia suklydau aš. Inhaliatorius tikrai efektyvus, jo inhaliacijos greitis >0.25 ml / min, palyginimui didžiųjų vidutiniškai – 0,4 ml/min. Tai toks mažas, bet jau ganėtinai galingas.

Kaip ir minėjau, rinkinuke yra dvi kaukės: vaikui ir kitiems šeimos nariams. Tad jis bus naudojamas ne tik vaikams. Kaip pvz. Omron dua baby yra tikrai superinis inhaliatorius (aišku dydis jo kitas:D), bet ten kaukė tik vaikui.

Tiesa, dar turėčiau paminėti, kad į jį galima įpilti tikrai labai daug įvairiausių vaistų (ne priklausomai, kokia liga, žinoma), tad čia dar vienas pliusas.

Pati inhaliacija vyksta labai paprastai: užsidedi kaukę, įjungį migtuką ir vuolia:) Kaip du kart du. Galų galiausia turiu paminėti, kad jį išvalyti yra lengva, tad tai yra dar vienas privalumas.

Trumpai tariant – jis nuostabus. Nuoširdžiai – įsimylėjau, man labai labai patiko. Nors jo tikrai didelė ir tikrai ne visiems įperkama, bet kas gali leisti įsigyti šį gėrį, tikrai rekomenduoju:)

Kodėl pirkčiau ir rekomenduočiau būtent šį?

  • pirmiausia dėl SVORIO ir DYDŽIO (sveria vos 0,3kg, kai kiti apie 1kg ir dar daugiau);
  • tinkamas tiek kūdikiams, tiek vaikams, tiek suaugusiems;
  • patogus tiek namuose, tiek kelionėse (nereikia laidų kažkokių, užtenka baterijos);
  • BEGARSIS (netrukdysite nei sau, nei savo vaikui…ypač, jeigu inhaliuosite miegančiam mažyliui);
  • Lengvas naudojimas (tikrai…aš, kai su technika nelabai draugauju, reikėjo vos keletos minučių ir „perpratau“ šį daikčiuką:)
  • Nors ir mažas, bet efektyvus;

Su meile,

 

2 Komentarai

  1. Laura
    2018-10-14 / 17:59

    Sveiki, o kaip del eteriniu alieju, juos galima inhaliuoti su siuo aparatu? 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.