PATARIMAI ŠVENTEI (lokacijos, fotografai, maistas bei kita)

Sveiki,

čia sutalpinsiu JUMS pačias geriausias vietas, pačius skaniausius desertus, maistą, parekomenduosiu kokybiškas dekoracijas, nuostabius fotografus ir visą kitą, ko gali prireikti Jūsų šventei:) Sutaupysite laiko, o gausite patikrintas bei geras rekomendacijas:)

Švenčių lokacijos: 

  • Žaidimų šalis Alisa: vieta – Vilnius, Šiaurės miestelis. Labai didelė erdvė apie 200m2. Yra tikrai daug veiklos vaikams: didelė promogų aikštelė su čiuožiklomis, batutais, kamuolių baseinais, karstynėmis, supynėmis, žaisliukais ir kitą. Yra scena, stalai. Atskiras kambarys su gyvūnėliais, kuriuos galima maitinti. Didžiausias ir smagiausias mano matytas kambarys. Kaina šventei 2 val. 110 EUR. Daugiau informacijos: http://www.salisalisa.lt/prices.html arba https://www.facebook.com/alisazaidimukambarys/?fref=ts. Rekomenduoju nuo pačių mažiausių iki 7-8 metukų.
  • Vaikų žaidimų kambarys Čiauškutės: vieta – Vilnius, savanorių pr. galas. Nedidelis kambariukas apie 70m2. Puikiai tiks nedidelėms, jaukioms šventėms. Yra čiuožyklą, batukas, kamuolių baseinas, žaidimai vaikams. Atskiras kambariukas su stalu, TV. Rekomenduoju iki 3-4 metukų vaikams. Kaina 2 val. 60 Eur. Daugiau in informacijos : http://www.ciauskutes.lt/Kainos/ arba https://www.facebook.com/ciauskutes/?fref=ts

Maistas:

  • Tie skanesni: jie gamina nerealiai (NEREALIAI) gražius tortus bei pyragėlius (jeigu taip galima pavadinti). Atrodo labai „prabangiai“, o skonis iš tiesų įspūdingas. Primena sugamour…bet kainos daug patrauklesnės. Daugiau informacijos: https://www.facebook.com/TieSkanesni/?fref=ts.  1_1

 

3_2

 

 

 

 

 

3_1 2

 

 

 

 

 

Dekoracijos/Indai:

  • Party Inbox: tikriausiai didžiausias pasirinkimas įvairiausių indų, balionų, papuošimų. Galima rasti vestuvėms, krikštynoms, gimtadieniams ir kam tik nori:)) Tikrai ten yra VISKO. Kokybė iš tiesų labai gera. Daugiau informacijos: http://www.partyinbox.lt/.

3

7E0A7743 (1024x683)

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.