Pirmosioms pažintims – nuostabios knygutės: liesk ir pažink gyvūnėlius.

Sveikos mamos,

kažkada įkėliau nuotrauką, kaip mano mažoji varto knygutes ir sulaukiau nemažai užklausų iš kur jos. Todėl pagaliau prisėdau Jums jas aprašyti ir papasakoti, kokios jos yra NUOSTABIOS. Nes jos yra ne tik labai smagios, bet ir tapo pačiomis mylimiausiomis mano dukrytės knygutės.

unnamed (3)Nežinau, kaip Jūsų mažieji, bet mano labai mėgsta knygutes…gal net per silpnas žodis, tikrai labai patinka jai jos. Gali ramiai net kokį pusvalandį sėdėti ir žiūrinėti jas iš visų pusių. Todėl kas kartą ieškau jai įdomesnių.

Prieš kurį laiką atradau tikrai vertas dėmesio knygutes apie gyvūnėlius. Šioje gyvūnų dėžėje yra net 4 knygutės su skirtingais gyvūnėliais (naminiai, jūrų, ūkio bei savanų). Visus juos galima liesti, pažinti.

Mes kartu su dukryte sėdime mokomės, liečiame ir grožimės. Knygutės tikrai labai gražiai iliustruotos, spalvingos, su trumpais aprašymais, o kiekvieną gyvūnėlį galima pačiupinėti, paglostyti.

Kad jos kokybiškos, aš tikrai įsitikinau, nes mažoji tiesiogine šio žodžio prasme „tampo“ po visus kambarius, dažnai jos krenta:D Ir po tiek laiko jos vis dar nesuplyšo, kas buvo su kitomis. Nustebin2_1o mane tai, dedu didelį pliusą už kokybę.

Nors knygutės yra visos panašios, bet kartu ir labai skirtingos, o tas laikas dviese yra kažkas nerealaus….man patinka mokyti, patinka dukrytei parodyti pasaulį, todėl manau, kad šios knygutės tikrai vertos kiekvieno euro, nes geras laikas ir nauji potyriai tikrai garantuoti.

Labai labai rekomenduoju:)

Kur ieškoti: http://www.knyguklubas.lt/gyvunu+dezute+liesk+ir+pazink.html?utm_campaign=Post_engagement&utm_content=Gyvunu_dezute_liesk_ir_pazink&utm_medium=Social&utm_source=Facebook_AL_nuomoniu_lyderis arba knygynuose, bet internetu yra tikrai pigiau.

Kaina: 14,51 Eur.

16325482_10210757578322787_957188000_o

11_1

6 Digit Serial Number7

10,

9

2 Komentarai

  1. Justina
    2017-02-09 / 14:24

    Manajai dukrytei labai patinka knygutes, tik visos labai brangios, o ju norisi daug, ivairiu, o ir kartais neiseina pasaugot. Bet su draugem atradom nuostabu dalyka. Gal kam ir nepriimtina, bet..
    Humana. Padevetu drabuziu parduotuveje labai faug graziu knyguciu. Tarkim si ketvirt jos visos po 30ct. Tikrai geros bukles, kietais lapais. Radau ivairiu: su garsais, su vietelems liesti, atsidarymais-uzdarymais, „ku-ku“ zaidimais, ar tiesiog nuostabiais gyvunu paveiksleliais. O kiek susitaupo pinigu.. Aisku ne lietuviskos, bet ar tam vaikui 1,5-2m rupi? 🙂

  2. Audra
    2018-06-28 / 14:59

    Idomu labai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.