Plush’as: ten, kur galima surasti didžiausius meškinus:) (apžvalga)

Sveiki,

22092820_10213013302314477_1519426778_otikriausiai jau didžioji dauguma esate mano tinklaraštyje pastebėję didelį, violetinį meškiną. Tai mūsų naujas šeimos draugas – Tomas:)

Nors iš daugumos sulaukiu klausimų, kam Jums toks ir dar toks didelis? Juk tik dulkes renka…..Bet iš tiesų, tai yra nuostabus ir labai mylimas žaislas mano dukrytės. O ir dar puikiai papuošia, suteikia jaukumo kambariui:). Kartą į savaitę pravedinu balkone ir nieko blogo neatsitinka:) Kol kas negalime atsidžiaugti:)

Šis meškiukas man patiko ne vien todėl, kad jis tik gražus ir dar tokkks violetinis:)) Bet ir todėl, kad yra kokybiškas. Vidus užpildytas silikonizuotom granulėm (jos yra lengvesnes ir atsistato lengviau į pradinę padėtį). Tad, kas turite vietos namuose ir norite pradžiuginti savo mažylius – rekomenduoju.

Kur ieškoti: pas https://www.facebook.com/Plushas.eu/ (jie turi visokių spalvų ir dydžių meškinų, uodegėlių vaikams ir kitų žaislų, kainos draugiškos)

BabyBlog

 

 

 

2 Komentarai

  1. Giedrė
    2021-07-27 / 11:41

    Turime ir mes panašų mylimūzą. Galvoju, jog reikėtų išvalyti. Kaip tik ieškau kas atnaujintų kilimą, gal tos pačios technologijos tiktų ir pliušiniam žaislui? Radau vitaresta.lt teigiamus atsiliepimus, o gal galite pasiūlyti kažką išbandyto?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.