Vaflių namai (restoranas)

Sveiki,

šiandien pradedu šauniausių vietų, skirtų šeimoms paieškas. Viskas bus labai trumpai ir aiškiai, be ilgų tekstų ir pasakojimų, tiesiog perskaičiusios šias rekomendacijas susidarysite pakankamai gerą įspūdį:). Tad mažiau šnekų, daugiau darbų:))

Kaip tik šiandien atradau nuostabią vietą -Vaflių namus, jie yra įsikūrę Šiaurės miestelyje, Vilniuje. Kas orentuojatės ten…tai visiškai šalia assorti:)). Pats restoranas pradėjo savo veiklą 2016 metų gruodį, todėl visai „šviežias“, labai gražiai įrengtas, o maistas išskirtinis – didžiausia dalis yra vafliai, kurie gali būti pateikti su obuoliais, nutela, ar kuo tik norite, arba su daržovėmis, mėsa ir t.t.t:))) 175

Puikios vietos vertinimo kriterijai:

  1. Žaidimų kampelis: YRA!!! Ir dar koks…labai erdvus, kuriame yra nuo stumduko, virtuvėlės vaikams iki barbių, mašinyčių:))
  2. Vaikiškas meniu: YRA. Net patiems mažiausiems galite rasti. Tiesa…visi vafliai yra be glitimo, todėl alergiškiems vaikams draugiškas meniu:)))
  3. Vystymo stalas: YRA (puodukas taip pat:)
  4. Maitinimo kėdutės: YRA…ir ganėtinau daug.
  5. Parkavimas: didelė aikštelė šalia, todėl patogu atvažiuoti.
  6. Personalas: labai malonus, paslaugus ir besišypsantis.
  7. Kainos: nėra labai pigu, bet nėra ir brangu. Sakyčiau „teisingos“ ir vertos patiekalų kainos :))
  8. Maisto skonis: nereliai geras….jeigu tai, kuriai nepatinka vafliai, pasakė, kad jie wow, kokie skanūs ir mintyse apie juos visą dieną galvoja – ten tada tikrai labai skanu…taip taip tai aš:D Nemėgau vaflių iki šiandienos:)))

Įvertinimas: 10/10. Labai gera vieta šeimoms tiek su mažais vaikais, tiek su dideliais:) Ir skaniai pavalgysite, ir smagiai praleiste laiką 🙂

Kur ieškoti:  Verkių 29, Šeimos aikštė 3. Vilnius

Facebook: https://www.facebook.com/VafliuNamai/?fref=ts

aaa_1

191

190

174
194

181

182

179

1 komentaras

  1. Rasa
    2017-02-14 / 10:24

    Suuuper. Butinai isbandysime:)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.