Žaislai maudynėms: ką pasirinkti? (apžvalga)

Sveikos, mamos,

nežinau, kaip Jūsų mažyliai, bet mano mergaitė labai mėgsta maudytis. Tad, kokios smagios maudynės be žaisliukų?:))

Pirmus žaisliukus gavome iš močiutės dovanų – tokius geltonus ančiukus (tikrai žinote…tokie tradiciniai, minkšti:D).Šie tikrai smagūs buvo, bet greitai labai pradėjo atsirasti pelėsis. Tad teko išmesti. Šiaip kažkada ir sesutė tokius turėjo, buvo ta pati bėda…tad jų „galiojimo“ laikas nėra ilgas, iki kol atsiras pelėsis.

Antrus žaisliukus gavome per pirmąjį gimtadienį iš močiutės kitos. Tai fisherprice gamintojo. Jie kaip ir ryškus, žaismingi, bet šiaip pasakyčiau, kad sudomino tik per pirmas maudynes. Turime jau virš metų, tai susidomėjimas realiai labai nedidelis.

Trečius žaisliukus gavome dovanų iš EDUKO LT. Tai PlanToys gamintojo žaislai, kurie visai kitokie negu prieš tai buvę. Jie pirmiausia pagaminti iš kaučiukmedžio ir kaučiuko masės. Yra ekoligiški, edukaciniai žaislai. Todėl, kam tikrai svarbu ne tik kokybė, bet ir žaislų sudėtis, šie žaislai turi patikti. Ypač patiems mažiausiems, kai mes, mamos, dar labai žiūrime į sudėtį:) Šių žaisliukų pagalba galima lavinti vaizduotę, kalbą, socialinius įgūdžius ir šiaip smagiai praleisti laiką vonioje:)).

Jų pliusai:

  • neįkyrių spalvų;
  • kokybiški, patvarūs (ne kartą krito, viskas puikiai išsilaikė);
  • įdomūs, žaismingi;
  • puikios sudėties.

Minusai:

  • sala ir laivas yra sunkoki (na nėra kaip pukelis:D), lengvai skęsta prisipildę vandens;
  • reikia būtinai išdžiovinti po maudynių (tad reikalauja šiek tiek priežiūros).

Trumpai paėmus, rekomenduoju labiausiai PlanToys. Tikrai labiausiai pasiteisinę žaislai. Mergaitė su jais žaidžia jau gal tris mėnesius ir daaar neatsibodo:) Didžiausios rekomendacijos.

Jų didžiausias pasirinkimas yra čia: https://www.eduko.lt/index.php?lang=2&cl=search&searchparam=vandens%20žaislai&submit_search=

Kainos nuo 11 iki 26 Eur.

1_4

1_2

1_3

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.