Apie mus

BabyBlog – tai apžvalgų tinklaraštis apie kūdikių, vaikų bei mamų prekes ir paslaugas.

Čia gausu naudingų patarimų, rekomendacijų, receptų, linksmų nutikimų iš motinystės. Daug pozityvo ir geros nuotaikos.

Viskas trumpai ir aiškiai, be ilgų tekstų ar istorijų. Mano tikslas yra surašyti gerą bei kokybišką informaciją vienoje vietoje, taip pat įtraukti kuo daugiau firminių ženklų, kurie suteiktų galimybę susipažinti bei išbandyti savo produktus, o mamoms – juos įvertinti. Kuo daugiau diskutuosime bei išbandysime, tuo lengviau surasime sau bei savo mažyliams geriausius produktus:)

Taip pat BabyBlog stengsis organizuoti susitikimus su kitomis mamomis, plėsti pažinčių ratą bei susirasti naujų draugų.

Tinklaraštyje viskas suarchyvuota pagal kategorijas, tad iškilus bėdai ar norint susirasti tinkamą produktą ar paslaugą, visą reikiamą informaciją rasite čia. Tai patogu ne tik besilaukiančioms mamytėms, bet ir auginančioms vaikus.

Be to, vienas didžiausių mano tikslų – paremti ir išgarsinti Lietuvos kūrėjus bei gamintojus, kurių produkcija niekuo nenusileidžia kitiems žinomiems Europos gamintojams.

Taip pat, jeigu Jūs kuriate, turite auksines rankas ar įdomių idėjų bei norite, kad aš, ar kitos mamos, išbandytume jūsų produktą ar prekes – drąsiai rašykite, patikusius tikrai rekomenduosime kitoms mamoms.

Tikimės, kad BabyBlog taps Jūsų antraisiais namais:)

Su meile ir šilčiausiais linkėjimais,

BabyBlog

P.S. Didžiąją dalį produktų mums pateikia imonės bei gamintojai, kuriuos mes atsakingai išbandome, susipažįstame ir rekomenduojame Jums.

Mes spaudoje: