APŽVALGA: parfumuoti skalbikliai PIKOC – 2 savaitės testavimo

Sveikos, mielosios,

pagaliau radau minutę tarp visų mamiškų reikalų reikaliukų Jums parašyti apie Pikoc skalbiklius:) Iš tiesų skalbinių turime daug…nepamirškite ir to, kad mes gyvename Ispanijoje, pietūs, karšta, tai net būna po 2k dienoje tenka persirengti, nekalbu apie tai, kad kokią Adrianą perrengiu ir 4-5 kartus:D Tad skalbinių turiu kasdien ir daug. Labai smagu buvo ištestuoti prancūžų gamintojo skalbiklius. Pirmiausia man labai patiko buteliukai ir pakuotė, labai stilingi, tokie luxury/premium klasės. Tikrai cool atrodo.

Bet aišku buteliukas tai buteliukas, bet kaip patys skalbikliai? Žinokit labai neblogai, visas paprastas dėmes (kečiupas, cola, tyrelės ir panašiai) išskalbia gerai, nereikia net dėmio išėmiklio, stipresnes demes kaip pvz. kakučio:D Juokingai skamba, bet nu visokių nelaimių buvo per tas savaites:D Tai nelabai išskalbė…net ir dedant dėmių išėmiklį (beje iki šiol vis nesu atradus gero….vis dar paieškose:D). Tai sakyčiau gerai paprastoms dėmėms.

Kas dar? Šie skalbikliai manau tiks ir patiks ne visiems. Jie ne veltui vadinasi „parfumuoti skalbikliai“. Jie turi kvapą ir sakyčiau intensyvų, kuris išlieka ant drabužių ir net po skalbimo skalbimo mašina kvepia :D. Kam nepatinka kvapai, kam jie erzina ir panašiai – šie skalbikliai tikrai ne Jums. Sakau nuoširdžiai. Bet jeigu Jums patinka, kad skalbiniai turi kvapą, tokį gaivų, patinka – griebkit, tikrai puikus pasirinkimas.

Bet aš gi nebūčiau bandžiusi šiaip skalbiklių…ir skalbiusi vaikų drabužių, jeigu sudėtis nebūtų gera. Tai sudėtis yra gera.

Didžiausi privalumai:

  • Sukurti Prancūzijoje, pagal unikalią formulę.
  • Ekologiški. Nėra dažiklių, konservantų, antioksidantų ir ftalatų.
  • Parfumuoti skalbikliai tinka naudoti ir skalbiant kūdikių rūbelius. Hipoalerginiai. 
  • Ilgai išliekantis kvapas ant sausų audinių.
  • 1,5 kamštelio užtenka išskalbti net 5 kg skalbinių. (Priklauso nuo vandens kietumo. Dozavimas nurodytas ant butelio). – man skalbiant kasdien po 2k nepilnom 2 savaitėms užteko pusę buteliuko (1000ml)
  • Su AloeVera ekstraktu – minkština ir saugo audinius, todėl nereikia papildomai minkštiklio.
  • Pakuotė. Pakuotė, kurios nereikia slėpti. Patogi transportuoti ir naudoti, nebijant kad suduš. Buteliai – perdirbami, bei papildomi (yra 5l papildymai).

Tai tokie privalumai:) Iš esmės man patiko, bet tuo pačiu mane šiek tiek „erzino“ kvapai. Galbūt ne mano ypatingai kvapo…na gal man labiau patiktų jeigu būtų žolelių kokių…bet čia tikrai labai skonio reikalas. Ir, kas žinote mane, aš vis gi renkuose dažniausiai bekvapius skalbiklius. Bet tai yra labai individualu. Kaip ir sakiau, kam patinka kvapai – tai super pasirinkimas. Tad, jeigu norėtumėt ir Jūs atrasti ir išbandyti, šiuos skalbiklius galite įsigyti čia: www.homezone.lt.

P.S. Labai cool dalykas iš PICOK yra vilnos burbuliukai (matote foto), kurie sutrumpina džiovinimo laiką iki 50 proc.,sumažina energijos sąnaudas iki 50 proc., nuima statinę elektrą nuo skalbinių, papildomai minkština, bei išpurena audinius. Nemažai sekėjų rašė man, kad naudoja irgi labai patenkintos, tikrai susitaupo pinigų ant elektros:) Tai, kad naudojates džiovykle, tikrai pabandykite: spausti čia.

 

 

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.