AVENE: prausiamasis aliejus, balzamas ir kremas atopinei odai (apžvalga)

Sveikos, mamytės,

noriu šiandien pasidalinti savo įspūdžiais apie AVENE Xeracalm A.D. linijos produktus, kuriuos išbandžiau.

Kaip jau dauguma žinote, tiek aš, tiek mano mažoji turime atopinę odą…nors dukrytei paskutinį pusmetį tikrai labai pagerėjo, bet mano oda yra, kur kas blogesnė…ji ne tik labai jautri, dažnai ją beria, o vietomis tokia sausa, kad net „plyšinėja“….ir dar tikrai dažnai ją „niežti“. Todėl kas kartą bandau vis kitų firmų kremus, ieškodama pagalbos savo arba savo dukrytės odai.

Pirmą kartą išbandžiau AVENE atopinei odai skirtus produktus: balzamą, kremą ir aliejinį prausiklį. Iki šiol avene produktų esu tikrai nemažai bandžiusi (micelinis vanduo jau nuo paauglystės buvo vienas mylimiausių produktų), bet šią liniją atradau tik kažkur prieš mėnesį.

110Man labai patiko aliejinio pagrindo prausiklis. Pirmiausia, kad jo reikia tikrai nedidelio kiekio, norint gerai „išsimuiluoti“, jis lengvai nusiplauna po vandeniu, oda tampa net tarsi švelnesnė:) Jis yra bemuilis, nedirgina odos ar akių. Neturi tikrai jokio kvapo. Tinka kūdikiams, vaikams ir suaugusiems:) Labai geras produktas, kurį naudojame visa šeima.

Tada išbandžiau kremą ir balzamą. Tikriausiai dauguma paklausite, kuo jie skiriasi, ir kurį geriau naudoti, tai balzamo ir kremo skirtumas yra tik tekstūroje. Nes pvz. visi Avene produktai yra skirstomi pagal tekstūras į tris grupes, tai nuo lengviausio būtų: losjonas, kremas ir balzamas. Tai tarkim, kas turi net laaabai sausą odą, geriausia būtų rinktis balzamą, kas mažiau sausą – kremą ir t.t. Man asmeniškai tikrai labiau patiko balzamas, nes jis toks riebesnis, bet kartu ir puikiai ir greitai įsigeria, nepalieka „dryžių“. Iš tiesų abu produktai yra geri. Man net odos niežėjimą nuimė…sausensės vietos jau po keletos naudojimų tikrai susitvarkė. Ir galiausiai šaunu tai, kad galite tiek pati, tiek savo vaikui, kūdikiui irgi naudoti šias priemones.

Trumpai tariant, Avene manęs ir vėl nenuvylė…produktai iš tiesų geri ir veiksmingi.

Kur ieškoti: vaistinėse

P.S. Mačiau dabar eurovaistinėje yra didelės nuolaidos 20-25 proc. Avene’i :))

111

109

108

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.