Burbulinis modelinas – viena smagiausių veiklų namuose

Sveikos, mielosios:)

Patinka „playdoh“ ir kiti panašūs modelinai? Tai šis burbulinis modelinas patiks dar labiau! Yra kelių tipų: smulkesnių burbuliukų modelinas ir stambesnių. Jų pagalba galima pasidaryti tiek daug darbelių, kad net sunku įsivaizduoti. Puikiai lavina vaizduotę, kūrybiškumą, o taip pat smulkiąją motoriką. Vakar su dukra išsedėjome net 3 val. Darėm, gaminam, neįtikėtina, kaip ilgai ši veikla gali sudominti vaiką! Be to šis modelinas nėra brangus, bet tooooks smagus! Galima gaminti atvirutes (Velykos artėja, nudžiuginkite savo artimiuosius ), lipdyti gyvūnėlius, figūrėles, pasigaminti Velykinius kiaušinius, dekoruoti veidrožius ir dar daaaaug visko. Mamos, raginu išbandyti ir atrasti tikrai smagias veiklas tik su keliomis priemonėmis! Mums labai labai patiko, tad rekomenduojame ir Jums Vertinu 10/10!!!

Kur įsigyti? UAB Jurasta arba tiesiog internetu čia: https://jurasta.com/…/lipdymas-ir-liej…/burbulinis-modelinas (kaina nuo 1,13 Eur iki 37 eur, priklausomai, kokius kiekius pirksite).

P.S. Kiaušinukus, burbuliukus, ar kitas formas, kurias norėsite modelinu dekoruoti taip pat rasite Jurasta.lt Jeigu kažko nerandate – rašykite man komentaruose, padėsiu surasti:)

Tai, kaip Jums ši idėja? Ar patiko, mamos?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.