GERTUVĖS: renkamės gertuves, ką geriausia pasirinkti? NUK

Sveikos, mielosios,

šiandienos temai ruošiausi tikrai ilgai..mat reikėjo nemažai laiko pratestuoti, susipažinti ir pagal asmeninę patirti įvertinti:) Nepalaptis, kad gerą gertuvę daugumai mamyčių yra tikrai reikalinga, juk tai labai patogu mažyliui atsigerti jo mėgstamo vandenuko, sulčių, arbatytės, o tinkama gertuvė leidžia išvengti tam tikrų „avarijų“:) Tad, kokias mes naudojame gertuves ir ką galiu Jums rekomenduoti?

Tikriausiai visos žinote, kad esu didžiausia NUK vokiečių gamintojo gerbėja. Tiek žindukus, tiek buteliukus pienukui naudojame būtent šio gamintojo. Todėl gertuves pasirinkau irgi Nuk:). Turiu namuose visų įmanomų rūšių gertuves, vienos patinka daugiau, kitos mažiau, bent bendrai apėmus – NUK gertuvės yra tikrai nuostabios:)

  1. Gertuvė su lanksčiu silikoniniu šiaudeliu: ji yra puiki tiek namuose, tiek išvykose. Vaikui tikrai paprasta gerti iš šiaudelio, nes jis yra labai minkštas, o norint pasiimti kartu, kai kažkur išeinate, jis lengvai užsisuka (nebesimato:D) ir galima neštis. Labai patogi ir praktiška gertuvė. Jokių avarijų neįvyko, t.y. nei karto neišsiliejo vandenukas (nors gamintojas rekomenuoja ją nuo 18 men. mes jau nuo 1,3 metukų kažkur puikiai geriame (ir tikrai nespringome :D).
  2. Mokamasis neišsipilantis puodelis: jis patogus, lengvas ir tinkamas mokytis gerti iš stiklinės. Geriausia tai, kad ji apvertus, tikrai vanduo neišbėga. Nors mano mažoji moka gerti (na tas moka..sakyčiau savotiškai moka…visur bėga pastoviai), bet su šiuo puodeliu tikriausiai sunkiausiai sekėsi gerti, kažkaip nelabai gavosi iš pirmų kartų. Bet paskui pramoko, todėl ji rekomenduočiau duoti, kuo anksčiau, tada vaikui būtų paprasčiau mokytis, nes kai jau turi įgūdžių šiek tiek sunkiau gaunasi...nežinau kodėl, čia gal mum taip tik:D.
  3. Mokamis puodelis su silikoniniu žiedu:  šis yra vienas mėgstamiausių mano mergaitės. Labai patogus, nes turi rankenėles, o dėka spec. žiedo formos dangetelis leidžia tolygiai ir gerai atsigerti. Neišipilantis, neslystantis. Žaismingas ir mėgstamas puodelis.
  4. Buteliukas su snapeliu: tai tikriausiai pati mėgtsamiausia Aretės gertuvė. Daug rašyti ir neturiu ko, bet tiesiog jai ji labai patinka. Galbūt todėl, kad snapelis primine jos buteliuką :))) Su juo geriame gal nauo 10 mėn…bijau pameluoti, jau seniai labai:)) Pasiteisinęs pirkinys:)
  5. Gertuvė: nors ji tinkama nuo 3 metukų, mano mažoji iš tokio tipo gertuvės jau moka gerti gal nuo 1,5 m. Puiki, patogi, ganėtinai didelė talpa:) (bet galbūt ją rekomenduočiau nuo 1,8-2 metukų labiau, kai tikrai vaikas moka gerai pats gerti)

Štai ir visos mūsų turimos gertuvės. Realiai naudojame visas:) Nes vienos guli kuprinėje, kitos virtuvėje, kita pas močiutę. O šiaip, ar taip…mes dažnai kažkaip jas pametame, tai turiu su rezervu:D Manau, kad iš gertuvių dar gersime ilgai, nes vaikui (bent jau mano) tikrai patogiau, neapsipila. Jos žaismingos, norisi kažkaip labiau gerti iš jų:)) Todėl rekomenduoji išsirinkti individualiai pagal poreikį  bent pora skirtingų. Labiausiai rekomenduočiau vieną su šiaudeliu ir vieną su snapeliu turėti:).

Didžiausi NUK firmos gertuvių pliusai:

  • neišipilančios gertuvės;
  • kokybiškos (net po pusmečio atrodo, kaip tik pirktos);
  • pagamintos Vokietijoje!!!!!!;
  • pagamintos iš saugaus plastiko, be bisfenolio A
  • ergonominės;
  • lengvai plaunamos;
  • patvarios, tvirtos.

Jeigu turėsite klausimų, tai rašykite, pabandysiu pagelbėti. Tikiuosi, kad bent kiek padėjau, nors rašyti būtų galima daug, bet esmė tokia, kad gertuvės ne tik puikios sudėties, bet ir tikrai praktiškos ir geros. Rekomenduoju.

Kur ieškoti: didžiuosiuose prekybos centruose, assorti, barbora ir visur kitur…

3_10

3_11

3_12

3_14

3_13

3_16

3_15

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.