Košėms, striubai ar kitam maistui – nerealūs termosai!!!

Noriu Jums parekomenduoti mūsų labai naudojimus ir mylimus du produktus, kuriuos, manau, reikia tikrai turėti namuose. Šiuos puikius termosiukus atradau parodoje. Kadangi vyras daug keliauja, darbas už Vilniaus, labai apsidžiaugė šia dovana. Beliko tik įdėti maisto…Gamintojas teigia, kad maistas mažesniąjąme išlieka iki 9 val. ir tai visiška tiesa…2_1patvirtino tai mano vyras. Anksti ryte įdėtas maistas po piet vis dar buvo toks pat. O dar patogu, kad termosiuke yra ir sulankstomas šaukštas, tad nereikia papildomai dėti įrankių. Tikrai geras, kokybiškas produktas. Ypatingai gerai ir išeinant kažkur su vaiku…nesvarbu ar tik po prekybos centrą pasivaikščioti, ar pas draugus, labai patogu turėti paruoštą namie šiltą maistelį, ramiau, kad nereikia bėgti namo ir gamintis. Tiek mažesnį, tiek didesnį naudoja tėtis ir dukra. Iš tiesų net nežinau, kaip dabar be jų galėčiau gyventi, nes taip patogu…palengvino kasdienybę, todėl nuoširdžiai rekomenduoju bent vieną iš jų turėti namuose.

Didysis termosas yra patogus tuo, kad jame yra 3 skirtingi indeliai (600ml, 400ml bei 300 ml talpos). Galime susidėti įvairų maistą, tai patogu ypač kelionėse, išvykose. Taip pat į komplektuką įeina ir patogus šaukštas. Pats termosas yra labai sandarus, tikrai nesunkus, su rankenėle (kuri be to didinasi). O maistą šiltą išlaiko net iki 24 val. !!!!! 9_1

Išskirti, kuris yra geresnis negaliu…abu tikrai labai geri ir praktiški, o kainos jų verti…kokybė 10 balų.

Didžiausi pliusai:

  • Lengi (didžiausias sveria apie 1kg)
  • šios firmos termosai yra vieni geriausių pasaulyje (gamina nuo 1904 m.)
  • Visus šiuos indus taip pat galima šildyti ir mikrobangų krosnelėje
  • Plaunasi lengvai ir patogiai
  • Atsparūs dūžiams
  • Pagaminti iš nerūdijančio plieno, sienelės izoliuotos vakuumu
  • Maistas neišbėga, neprabėga – saugiai laikosi indeliuose:)

Kur ieškoti: prekybos centruose arba http://www.krinona.lt/

Kainos: Tiesa internete dabar didelė nuolaida termosams 21 Eur (mažasis) http://www.krinona.lt/index.php?s_id=6&p_id=5196&lang=lt, o didysis 39 Eur (http://www.krinona.lt/index.php?s_id=6&p_id=5534&lang=lt).

Čia galite pasižiūrėti galeriją, bandžiau iš visų pusių parodyti juos hahah:

12

 


13
1110

3_18_1

 

 

 

 

2 Komentarai

  1. Kristina
    2018-09-07 / 11:00

    Mažuosius termosus turime ir mes, tai tikrai esu labai patenkinta, nors 9 val karščio neišlaiko, tačiau kokias 6 tikrai taip. Kasdien dedu vaikams šilto maisto į mokyklą. Labai patogu, kad šaukštas (beje, tikrai kokybiško ir valgymui malonaus metalo) susilanksto ir dedasi į termoso vidų. Po pernai naudojimo termoso išorė šiek tiek apsitrynė, bet visa kita puiku.

    Kas dėl didžiojo, tai šiek tiek autorė suklydo – gamintojas deklaruoja 24 val skysčiams. Deklaruojamas maisto išlaikymas – 6 val.

    • Toms
      2021-12-30 / 19:28

      Autore nesuklydo,tiesiog krinona imones direktore..reklamavo..

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.