La Pasta Makaronų namai – itališka virtuvė Vilniuje

Sveikos, mamytės,

tęsiu puikių, šaunių vietų paieškas, todėl šiandien noriu Jums parekomenduoti labai jaukų restoranėlį – La Pasta. Čia galima paskanauti įvairiausių rūšių ir skonių makaronų, suvalgyti sočią lazaniją. Įdomiausias faktas, kad visus makaronus jie gamina patys!!! Todėl jie visada yra švieži. Šiame restorane apsilankiau su dukryte, anyta bei dukterėčia. Nusprendėme truputi papromogauti, o aš tuo pačiu norėjau atrasti dar vieną gerą vietą Jums:).

Maistas man patiko….valgiau makaronus su pesto padažu ir krevetėmis. Porcija buvo tikrai tinkama, t.y nei per didelė, nei per maža. Anyta valgė „carbonarą“, sakė labai skani:)) Davėme ir Aretei paragauti, tai ir ji paragavo.

3_2

Labai patiko aptarnavimas…aptarnavo vyras iš Italijos…nekalbėjo lietuviškai, bet labai pralinksmino, o mažosioms damoms padovanojo kiškutį iš citrinos. Na toks šiltas bendravimas man labai patiko. Geros nuotaikos žiupsnelis:)

Puikios vietos vertinimo kriterijai:

  1. Žaidimų kampelis: deja nėra. Bet jie turi pieštukų, popieriaus, tad papiešti, paspalvinti tikrai bus ką:)
  2. Vaikiškas meniu: galima sakyti yra….Jie gali pagaminti praktiškai viską, ką norite. Pvz. noriu makaronų, pailgų su vištiena, be prieskonių….ir jie pagamins:D Žodžiu labai lankstūs ir prisitaikantys. Todėl vaikučiams bus, ką valgyti:)
  3. Vystymo stalas: nėra.
  4. Maitinimo kėdutės: yra.
  5. Parkavimas: didelė aikštelė šalia, todėl patogu atvažiuoti.
  6. Personalas: labai malonus, paslaugus ir besišypsantis.
  7. Kainos: nėra labai pigu, bet nėra ir brangu.  Maždaug 6-7 Eur patiekalas.
  8. Maisto skonis: kas mėgstate patiekalus su makaronais, turėtų patikti:). Kokybiški patiekalai.

Įvertinimas: 9/10. Dėl vystymo stalo atimu vieną tašką :))) Bet šiaip labai smagi vieta…tokia netradiciška…pvz. virš vieno stalo kabo viršuje dideli, senoviški apatiniai:D hahahah

Kur ieškoti:  Verkių 29, Šeimos aikštė 3. Vilnius

Facebook: https://www.facebook.com/lapasta.lt/?fref=ts

3_7

3_8

3_9

3_6

3_4

3_11

2 Komentarai

  1. Goda
    2021-09-01 / 0:13

    Tikrai jauki vieta. Ir aikštelė automobiliams prie pliusų. Nors iš partecha.lt įsigijau galinio vaizdo kamerą, daug lengviau parkuotis, tačiau vis dar tai darau atsargiai ir norisi nederinti milimetrais

  2. Raselė
    2021-10-03 / 11:49

    Nerealūs šitie makaronai, kai persikėlėm į naują butą pradėjau daugiau gaminti, atradau juos.. Visada jei pakeliui būna užsuku. Ir kaina gera, kaip už tokius kokybiškus..

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.