LIPDAU PUODĄ: rankų darbo, keramikiniai indai (dovanų idėja)

Sveikos, mamytės,

šiandien paruošiau Jums tikrai nuostabią rekomendaciją, tai labai labai kūrybingos moters Augustės keramikiniai indai, kuriuos ji visiškai pati, be jokios pagalbos gamina. Jie tokie gražus…kad man iš tiesų trūksta žodžių.

Apie Augustę: imtis šios kūrybos ją įkvėpė gamta bei pastelinis stilius. Tas matosi ir jos darbuose:) Pagaminti tokius grožius reikia tikrai nemažai pastangų, kaip pati Augustė minėjo, tai užtrunka daugiau nei savaitę. Bet svarbiausia, kad kiekvienas jos darbas yra tarsi vienetinis ir nepakartojamas. Padaryti identiškų darbų, galima sakyti neįmanoma, bet tas ir žavi. Aš, kai pirmą kartą pamačiau jos darbus, jai iš karto asmeniškai parašiau ir išgyriau...tai tikrai yra metų atradimas ir tai tikrai turi išvysti, kuo daugiau žmonių. Nes Augustė verta to:)

Indai yra tikraaaai labai gražiai, kokybiškai ir sakyčiau su didele meile bei atsidavimu pagaminti. Juos galima ne tik namuose turėti, bet tai ir puiki dovana vestuvėms, gimtadienio proga. Rankų darbas ir beprotiškai įspūdingas:)

Labai rekomenduoju ir skatinu palaikyti tokį jauną, talentingą žmogų, kaip Augustę. Ji šaunuolė!

Jos darbus galite pamatyti ir įsigyti čia: https://www.facebook.com/ceramicbyauguste/

BabyBlog

013

012

010

011

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.