Lyginimo sistema Tefal Pro Express Ultimate- ar pasiteisino?

Sveikos, mamos,

daugiau nei pusmetį naudoju namuose kiekvieną dieną (taip taip tenka ne tik vyro marškinius palyginti, bet ir vaiko mokyklinę uniformą haha) Tefal Pro Express Ultimate lygintuvą. Iš tiesų esu jau bandžiusi vieną Tefal lyginimo sistemą su lenta, tai tikrai buvome labai patenkinti, na kitaip tariant mūsų poreikius pateisino, viską puikiai lygino…bet atvykus į Ispaniją teko lyginti daugiau, o ir savo šo lygintuvo nepavyko atsivešti, tad nusipirkome naują. Apie jokį kitą gamintoją net ir negalvojau, kažkaip esu labai patenkinta Tefal produkcija, ji labai gera. Turime ir siublius (porą modelių), grilių…viskas idealiai veikia ir atitinka aukščiausios kokybės standartus. O kai išbandėme jų lyginimo sistemą Pro Express – buvau tikrai „šoke“. Kaaaaaip gerai lygina, su kokia galia. Kosmosas. RIMTAI. Išlygina realiai bet ką. Nerealiai geras lygintuvas. Gali lyginti garais, gali lyginti įprastai. Turi net keletą nustatymų, t.y. lyginimo būdų: normalus lyginimas, delikatus, išmanus ir stipriausias.

Ką reiškia išmanus nustatymas? Šis lygintuvas turi Smart Steam technologiją, t.y. – išmanųjį jutiklį, kuris atpažįsta lygintuvo judesius ir automatiškai suteikia garų, o intensyvi 650 g/min. garų galia susidoroja net su labiausiai įsisenėjusiomis raukšlėmis.  Labai cool dalykas, nebuvau iki kažko panašaus mačiusi.

Kam aktualu daugiau sužinoti apie nustatymus, galite paskaityti čia: spausti čia.

O šiaip trumpai tariant, kam aktualu galingas, išmanus, tikrai labai gerai lyginantis drabužius lygintuvas – šį tikrai rekomenduoju. Visiškai be priekaištų, visiškai be jokių minusų. Labai labai geras:)

Kur įsigyti? Topo Centro parduotuvėse.

 

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.