Mano ir dukrytės įspūdžiai apie „svingį“. Ar verta pirkti?

Sveikos, mielosios,

mėnesį laiko testavau daugumos mamų išgirtą – važiavimo priemonę svingį. Apie jį sužinijau iš sekėjų-mamų, taip prigyrė, kad iš karto užsisakiau. Testavome tiek Vingio parke, tiek namuose, tad tikrai puikiai susipažinau su šiuo daiktu:))

Pradėsiu nuo to, kas svingių būna dviejų tipų, vienas svingis skirtas vyresniems vaikams, nes neturi jokios atramos, o kitas mažesniems – nes yra mini atrama. Todėl sau/sesei pirkau vienokį, dukrytei kitokį. Važiuoja jie abu identiškai ir labai puikiai ir visiškai tyliai, be jokio garso. Tiek Vingio parke ant asfalto, tiek namuose, labai manevringai ir gerai galima judėti. Kas tikriausiai visiems aktualu, ar nebraižo parketo ir kitos dangos? NE. Visiškai ne. Tikrai. Ratukai nebraižo visai grindų.

Kad suprastum, kaip svingis „veikia“, tikrai nereikia daug mokslo ar pastangų. Paprasčiausiai suki vairą į kairę, į dešinę ir viskas, važiuoja. O kuo dažniau darysite judesius, tuo greičiau svingis judės, važiavimas tikrai labai komfortiškas. Dukrytė per keletą akimirkų pagavo „kampą“, kaip naudotis juo. Pastebėjimas toks, kad kiekvieną dieną ji su juo važiuoja namuose, jau antras mėnuo eina. Vadinasi, vaikui labai patinka.

Pats „svingis“ tikrai kokybiškas, patvarus, bet nerekomenduočiau mažesniems vaikams iki 2 m., na dėl saugumo ir galimybės nuvirsti. Tiesa, pamiršau paminėti, kad svingis yra gavęs apdovanojimą, kaip geriausias žaislas. Šiaip tikrai galėčiau ir pati pritarti, labai smagu važinėti, nereikia daug jėgos ar pastangų, be to gali važiuoti ir tėvai net kartu su vaikais, nes svingis atlaiko iki 100kg svorį net. O atsakant, ar verta pirkti? Atsakysiu – verta. Tiek namuose, tiek lauke (ypač vasarą) tikrai bus puikus žaislas, transporto priemonė. Man labai labai patiko.

Mūsiškiai yra iš čia, tad rekomenduoju pirkti irgi čia: http://www.svingis.lt/parduodama/svingis-naujas-k4/

O dėl minusų? Galbūt tik tas, kad jis nėra labai lengvas vaikui neštis (na manoji net nepakelia jo:D), bet sveria apie 3 kg.

P.S. ratukai dar šviečia, čia vaikui daug džiaugsmo pridavė tas dar:D

 

2 Komentarai

  1. Judita
    2022-06-30 / 9:36

    Oi, geras tas svingis tikrai, įvairaus amžiaus vaikams patinka. Aš laikausi nuomonės, kad kaina nėra taip jau svarbu, kai žinai, jog gausi kokybišką daiktą, kurį išaugus tikrai galėsi parduoti, nes jie visuomet bus paklausūs.

  2. Lėja
    2023-01-25 / 9:42

    superinis šitas svingis, mes irgi turėjom, kol vaikas truputį išaugo ir prisireikė mandresnių priemonių. dabar turim nupirkę elektromobilį iš atiu.lt, jūs neplanuojat?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.