Medinės žaliuzės namuose: kaip kas kodėl

Sveiki,

šiandien noriu tęsti temą apie namų įrengimą, o konkrečiau apie langus ir jų dekorą. Svetainėje bei savo miegamajame pasirinkome kabinti dėl jaukumo užuolaidas (apie tai, kas ir kaip pažadu pakalbėti vėliau), bet visuose kituose kambariuose pasirinkome dėti žaliuzes ir ne šiaip kokias, o medines. Pirmiausia, tai rekomendavo mūsų dizaineris, nes mūsų name labai daug tikro medžio, ąžuolo masyvo, sienų apdailos, baldai, tad tiek virtuvėj, tiek tambūre, darbo kambary, svečių, net ir dukros kambary dėjome žaliuzes. Jas užsisakinėjome pas DEXTERA.lt. Kaina gavosi tikrai padori, sakyčiau pigiau negu būtume dėję roletus ar visur užuolaidas. Bet čia žaidė ne vien kaina, o vaizdas ir pati medžiaga – medis.

Dizaineris padėjo išrinkti tinkamą atspalvį, pasirinkome šviesiausią, derantį prie mūsų parketo bei sienų apdailų. Kokybė labai gera, tikrai patiko. O Dexteros servisui dedu cielą 10-dešimtuką. Atvažiavo po poros dienų, kai susisiekiau, išsimatavo, labai maloniai bendravo, pasidalino patarimais, o atvykęs montuotojas buvo ant tiek malonus, kad net bedirbdamas spėjo ir su mano dukra pažaisti ir ją pakalbti . Tai tokia mūsų istorija. Jeigu galvosite dėti žaliuzes, o konkrečiau medines – galiu drąsiai rekomenduoti. Ir gražiai atrodo, ir priežiūra nėra sudėtinga. Šluoste tiesiog perbraukti per žaliuzes, jeigu susikaupė dulkių (nors mes turime jau dvi savaites, bet dar nematėme reikalo valyti). Ir dar, dėjome jas ir į vonios kambarį, tad jos ir drėgmės nebijo:)

Jeigu turėsite klausimų – rašykite:) Ir pasidalinkite, kas iš Jūsų irgi dėjotės name/bute žaliuzes, gal kas medines irgi turit?:)

5 Komentarai

  1. Milda
    2020-11-02 / 11:14

    Geras!! Niekad nežinojau, kad žaliuzių būna medinių…

    • BabyBlog
      2020-11-03 / 10:58

      būna būna 🙂

  2. Aneta
    2020-11-23 / 20:36

    Ir man labai patiko idėja, kad gali būti medinės žaliuzės nes ir grindis rinkomės medžio, o ne laminuotas. Man medis ne tik natūrali medžiaga, bet ir pati šilčiausia jaukumo prasme

  3. Indrė
    2022-09-21 / 16:31

    Man medis pati šilčiausia medžiaga, duoda tokį nenusakomą jaukumą. Plius natūrali. Juk labai rūpinamės, kad vaikų aplinkoje vyrautų ekologiški daiktai, tad ir mes stengiamės tais natūralumo principais vadovautis ne tik renkantis maistą, tačiau ir įsirengiant namus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.