MEGA BLOKS: nerealios kaladėlės jau nuo 1m. amžiaus

Sveikos, mamytės,

kaip laikotės? kaip gyvuojate?

Mano mažoji kiekvieną dieną vis daugiau praleidžia laiko žaisdama viena su žaisliukais. Man tai yra tikra palaima, nes kol mažoji viena užsiminėja, galiu kažką pasitvarkyti buityje, nors neslėpsiu labai dažnai žaidžiu su ja, kitaip tariant mokinu, kaip reiktų žaisti:D (sakyčiau, kad įgūdžiu dar nepraradau…vaikystės atsiminimai dar vis čia pat:D). 

131Tai vieni mėgstamiausiu mano Aretės žaislų yra kažkokio tipo kaladėlės, kurias galima dėlioti. Ji tikrai labai mėgsta statyti bokštus, o tada viską griauti:D Šiandien parnešiau jai naujieną – mega bloks kaladėles. Jau esu jas mačiusi pas draugus, tai mums labai patiko, o štai jos pagaliau ir mūsų namuose. Tai dabar trumpai apie jas:))

Mega Bloks kaladėles yra tikrai nuostabios. Visiškai neperdedu. Jos lengvos, pritaikytos net mažiausioms rankytėms, mažiausiems pirštukams. Jas tikrai labai lengva dėti, griauti, tikrai lengviau nei kitų gamintojų kaladėles…kalbu apie pačius mažiausius žaidėjus:)) Todėl patiems mažiausiems 1-2 amžiaus rekomenduočiau pirkti, dovanoti būtent šias, nes kalbu iš praktikos, esu čiupinėjusi ir kitų gamintoju. Kaladėles yra žaismingos, ryškios, galima kartu ir spalvas mokytis, kurti, stayti…man pačiai net įdomu:))) Mergaitė jau pirmą kartą paėmusi į rankas žaidė daugiau nei valandą!!!! Tikrai labai geras pirkinys. Tiesa, kaladėlės yra labai kokybiškos, nėra aštrių kampų, detalės tinkamo dydžio, į burnytę neįsidėsi jų, tad tikriausiai todėl ir pritaikytos jau paties mažiausiems. REKOMENDUOJU!

P.S. amazonėje, labai geri atsiliepimai taip pat, vadinasi visame pasaulyje šios kaladėlės yra tikrai mėgstamos ir mylimos:))) O perkant vien tik kaladėles, gaunamas ir itin fainas maišas, pagamintas iš ekologiškų žaliavų, nebežaidžia – galima tvarkingai susidėti, neišsimėto:) Ir dar….mačiau galima rasti ir kitų spalvų, t.y. mergaitiškų, rožinių…tokių dar būtinai norėsiu:D

Kur ieškoti? Žaislų parduotuvėse…tikrai daugumoje yra:))

Kainos: Nuo +- 20 EUR

133

134

136

135

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.