MINERALINĖ KOSMETIKA: tikrai gera, puikios sudėties IDUN kosmetika

Sveikos,

kiekviena mama yra pirmiausia ir moteris, tad tikiu, kad nors kiek laiko atrandate ir sau. Juk reikia pasigražinti, jausti gerai:).

Apie makiažą domiuosi jau daugiau nei 7 metus, per tą laiką išbandžiau tikrai labai nemažai kosmetikos. Vakarėliams visada renkuosi prof. kosmetiką, t.y. tokią, kuri idealiai maskuoja, išsilaiko…kitaip tariant, kuri „prikimšta“ daug chemijos ir viso kito blogio:))) Kasdienai renkuosi TIK gerą, geros sudėties kosmetiką, nes tausoju savo odą ir sveikatą.

Šiandien noriu parekomenduoti Jums švedų gamintojo IDUN mineralinę kosmetiką, kuri yra bene viena iš nedaugelių sukurta mokslininkų IR pvz. jų birus pagrindas yra patvirtintas ir rekomenduojamas Švedijos „Astmos ir alergijos asociacijos“.  Tad tai tikrai puiki ir verta dėmesio kosmetika:)

44

Trumpai papasakosiu apie kiekvieną išbndytą produktą:

  1. IDUN birus makiažo pagrindas: sausa „pudrytė“, kuri labai lengvai ir per keletą sekundžių pasidengia. Maskuoja gerai…tiesa, galima tai įtakoti, paėmus daugiau produkto:) Dengiasi be jokių plėmų. Sudėtyje nėra kvapiklių, konservantų ar cheminių medžiagų, kurios paprastai sukelia alergijas ar niežulį. Tik 100% išgryninti mineralai!!! Esu bandžiusi dar bent 5 mineralinės kosmetikos gamintojų tokio tipo pagrindus, šis kol kas tikrai Nr. 1. O išsidažius net nepasakytum, kad tai neskysta pudrytė buvo, gerai atrodo ant odos:). Ką dar svarbu paminėti – šis pagrindas yra su SPF 15 apsauga…retas makiažo pagrindas, kuris iš viso turi kažkokią apsaugą:))) Jį galima rasti: http://www.juara.lt/idun-minerals-birus-makiazo-pagrindas-disa-nr-1007-9-g
  2. IDUN maskuoklis:  kreminės tekstūros, dviejų spalvų. Lengvai dengiasi, su šviesene šviesinu paakius:) Nesubėga į raukšleles, gerai maskuoja….patiko labai:) Jį galima rasti: http://www.juara.lt/idun-minerals-dvispalve-maskuojamoji-priemone-strandgyllen-nr-2020-28g
  3. IDUN lūpų dažai: tikrai superiniai. Visiškai nesausina, drėkina:)) Su vitaminu E, be kvapiųjų medžiagų, konservantų ar cheminių medžiagų. Laikosi tikrai gerai, spalva – nereali:) Superinis lūpdažis:) Jau noriu dar kitų spalvų:D Dievinu lūpdažius:))) O kai jie dar geros sudėties…..ech teks vėl paišlaidauti:D Jį galima rasti (yra ir kitų spalvų): http://www.juara.lt/idun-minerals-kreminiai-lupu-dazai-elise-nr-6201-36-g
  4. IDUN šepetėliai: puikūs, kokybiški ir pagaminti iš sintetinio pluošto – taklono. Pagaminta nekenkiant gyvūnams:). Su jais birūs produktai tikrai labai gerai dengiasi:)

Visus šiuos ir daugybę kitų IDUN produktų galite įsigyti: http://www.juara.lt/dekoratyvine-kosmetika-5 arba jų fizinėse parduotuvėse Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje:)

Labai rekomenduoju šią kosmetiką, nes produktai geri, puikios sudėties.

Būkite gražios,

BabyBlog

64

63

62

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.