Pievagrybių sriubą paruošti ypač lengva, o ir kokia ji gardi. Dalinuosi receptu visai šeimai:)
Ko mums reikės?
- Pievagrybių (vienos pakuotės arba maždaug 10-15 vnt. nedidelių pievagrybių)
- Svogūno (nedidelio vieno)
- Daržovių sultinio kubelio
- Grietinėlės 200ml.
- Dubenėlis virtų ryžių
- Druska, pipirai pagal poreikį
Eiga: supjaustome smulkiai svogūną su pievagrybiais ir dedame kepti. Padedam virti ryžius. Į keptuvę (su pievagrybiais) įpilame šiek tiek sultinio ir grietinėlę. Viską kartu su išvirusiais ryžiais supilame į blenderį ir susmulkiname, kol turėsime vientisą masę. Pagardiname pagal poreikį druska ir pipirais. Viskas 🙂 Soti, skani striuba visai šeimai:)
P.S. Naudojau smulkinimui ypač tylų Bosch Silentmixx pro trintuvą, kuris ne tik puikiai ir greitai susmulkina produktus, bet ir tikrai tyliai:) Rekomenduoju <3 #reklama