Zoombook: fotoknyga, kurioje telpa nustabiausios akimirkos

Sveikos,

prieš keletą mėnesių dingo mano beveik visos nuotraukos. Tiesiog dingo. Net savaitę laiko su geriausiais programuotojais, IT specialistais bandėme surasti tą „folderį“. Deja…nesėkmingai:( Tame aplankale buvo visos mano dukrytės nuotraukos nuo pat gimimo. Aš jau gerą pusmetį vis ruošiausi eiti jas spausdinti ir vis patingėdavau. Pasimokiau.

Prieš mėnesį atradau nuostabius „zoombook“. Jie siūlo paslaugą, kurios pagalba galite susisikurti savo individualią fotoknygą, sutalpinti gražiausias, įsimintiniausias akimirkas. Prisipažinsiu, knygą kūriau gal 12 val. 😀 Ne todėl, kad man ten sunkiai sekėsi ją pasidaryti. O todėl, kad turėjau susirasti nuotraukas, tada dėliojau vienaip, tada kitaip. Keičiau keičiau, kol priėjau savo norimą rezultatatą. Knygos norėjau ne tik sau-dukrytei, bet ir seneliams, jie juk taip dažnai prašo anukytės nuotraukų. Tad Kalėdoms paruošiau jiems staigmeną (tikiuosi, kad nepamatys šio įrašo, nes tada siurprizas bus sugadintas:D).

Kai knyga gavau, tikrai išsižiojau. Ji TOBULA. Nepakartojama ir įspūdinga. Aš tai džiaugiuosi, kad skyriau laiko jai ir sukūriau tokį grožį. Mamos, saugokite savo vaikų atsiminimus. Nuotraukos iš telefonų, kompiuterių gali betkada pradingti, pasimesti, o knygoje liks tikrai daug ilgiau. Ir šiaip toks praktiškas dalykas, užimantis nedaug vietos (nu žinote, kokie tie albumai „stori“ būna).

Didžiausios ir nuoširdžiausios rekomendacijos.

Knygą susikurti gali čia: https://www.zoombook.lt/

1_21

1_22

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.