TEMA: Kamieninių ląstelių saugojimas

LABAI SVARBI TEMA: Virkštelės ląstelių saugojimas. Ar esate apie tai girdėję? O galbūt jau naudojatės šia paslauga? Šios ląstelės yra labai vertingos Jūsų šeimai ir dėka mokslo bei technologijų galima jas išsaugoti. Tad šeimos vis dažniau išsisaugo savo kūdikių virkšteles ir likusio placentoje kraujo kamienines ląsteles. Tai daroma iškart po virkštelės nukirpimo. Mokslininkai tvirtina, kad virkštelė ir placentinis kraujas yra vertingiausi kamieninių ląstelių šaltiniai, jos jau naudojamos gydant daugumą piktybinių kraujodaros ir kitų ligų, kurias galima gydyti atliekant šių ląstelių transplantaciją vietoje kaulų čiulpų, kurių paieškos ilgai trunka ir kartais nesėkmingai. Virkštelės ląstelės tiriamos gydant daugumą kitų kritinių ligų ar sudėtingų traumų. Moksliniai tyrimai patvirtino, kad virkštelėje esančiame ir tris kraujagysles gaubiančiame audinyje, randamos labai vertingos, puikios kokybės kamieninės ląstelės, idealiai tinkančios virkštelės bankininkystei. Whartono žele vadinama substancija yra turtingas mezenchiminių kamieninių ląstelių šaltinis, atsakingas už nervinio, kaulinio, kremzlinio ir kitokio jungiamojo audinio ląstelių formavimąsi mūsų kūne. Vadinasi susirgus kritine liga, ar patyrus rimtą traumą virkštelės audinio ir kraujo kamieninės ląstelės gali jūsų mažyliui ar jo šeimos nariams padėti išgyventi ir pasveikti!!!!

Svarbiausia, iš virkštelės išgautos kamieninės ląstelės pasižymi unikaliu gebėjimu:

  • Patekti į ligos židinį ar sužeidimo vietą, joje prigyti ir taip padėti ją atstatyti, kai yra tiesiog suleidžiamos į ligonio veną.
  • Transformuotis į daugelį ląstelių tipų, įskaitant nervinį, raumeninį, riebalinį, kremzlinį ar kaulinį audinius.
  • Pasižymi priešuždegiminėmis ir imunitetą reguliuojančiomis savybėmis, kurios yra svarbios sergant autoimuninėmis ligomis ir daugelio ligų uždegiminėse stadijose.

Mes be galo gailimės, kad nepasinaudojome šia paslauga, nes buvome labai klaidingai informuoti, kad tai kainuos be galo didelius pinigus. O pasirodo, tai tikrai „įkandama” suma. Šveicarijoje esančio audinių banko CryoSave paslaugų kainos tikrai nedidelės, kamienines ląsteles saugomos itin modernioje Ženevoje esančioje saugykloje 25 metus vos už kelis tūkstančius eurų. Tad beprotiškai rekomenduoju visoms mamos pasinaudoti ir nesigailėti, kaip gailiuosi dabar aš. Sekančiam vaikeliui tikrai nepagailėsiu tų pinigų. Niekas nesame apsaugoti nuo baisių ligų. Juk šis poelgis vieną dieną gali išgelbėti jūsų brangiausio žmogaus gyvybę.

Daugiau informacijos: www.Cryo-Save.com/lt

Faceboook: www.facebook.com/CryoSave.Lithuania

 

kamienines-lasteles

 

3 Komentarai

  1. Milda
    2016-05-09 / 10:17

    Mes saugome ląsteles šiame banke ir, kaip ir visi, tikimės, jog jų niekada niekada neprireiks 😀 Tačiau jei prireiktų, esame užtikrinti, jog šią unikalią priemonę turėsime iš karto po ranka.

  2. Rasa
    2017-06-19 / 12:31

    Mes taip pat saugojome ląsteles CryoSave banke. Labai malonus aptarnavimas, išsamiai suteikta informacija, paremta moksliniais straipsniais ir pavyzdžiais.
    Žinoma, tikimės, kad šių ląstelių mūsų mažyliui neprireiks. Tačiau jai taip atsitiktų, turime labai stiprų biologinį draudimą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.