10 Kalėdinių dovanų idėjų vyrui iš užsienio

Sveikos, mamos,

labai daug iš Jūsų rašėte, kad norite kažkokių įdėjų savo myliemims vyrams. Aš prisipažinsiu, kad moterims, draugėms tikrai daug daugiau turiu minčių, bet pagalvojau šiek tiek ir apie vyrišką giminę. Pasiknaisiojau interneto paltybėse ir sudariau sąrašą Jums. Tikiuosi bus naudinga, o jeigu ir Jūs turite idėjų – parašykite <3

  1. Ausinukės iš amazon.com (šilta, puikiai tiks žvarbiam orui ir tiems vyrams, kurie nemėgsta kepurių:D). Kaina 9,95 doleriai. Galite rasti čia: spausti čia.
  2. Nugaros, kojų, pečių ir t.t. masažuoklis (tokį panašų turi mano tėtis, tai belenkaip happy:D, po sunkios darbo dienos geras masažiukas vyrui tikrai patiks). Kaina 49,99 doleriai. Galima rasti čia: spausti čia.
  3. Miego raištis ant akių su Bluetooth ryšiu bei muzika (čia toks įdomus produktas man pasirodė:D, pvz, kas sunkiai užmiega, raminanti muzika, man atrodo visai gera dovana). Kaina 25, 27 doleriai. Galima rasti čia: spausti čia.
  4. Nešiojamas stalo teniso žaidimų rinkinys (dauguma vyrų mėgsta stalo tenisą, o čia namie, pas draugus, tikrai faina dovana). Kaina 21,99 doleriai. Galima rasti čia: spausti čia.
  5. Kvepalai, pvz. Hugo Boss The Scent (šie girdėjau labai populiarūs, o Amerikoje labai gera kainą jų, o ir šiaip kvepalų tikrai nebus niekad per daug:D). Galima rasti čia: spausti čia.
  6. „Triusikėliai“ 😀 Pvz. garsieji Calvin Klein (na šitie tikrai geruliai ir kokybė gera, be to praktiška dovana :D). Su nuolaida t.y. 3vnt. už 19,99 dolerių galima rasti čia: spausti čia.
  7. Smagi, šilta pižama (nežinau, kiek vyrų mėgsta pižamas, bet kai šalta tiek miego metu, tiek po namus, manau geras dalykėlis). Man šita patiko už 29 dolerius: spausti čia.
  8. Prieskonių, žolelių auginimo aparatas (čia patiks dovana tiems vyrams, kurie mėgsta gaminti, o tokių tikrai yra, pvz. mano vyras:D jaučiu reikės užsisakyti pačiai:D). Labai gera kaina čia: spausti čia.
  9. Kelioninis, nedidelis grilius (patiks mėgstantiems praleisti daugiau laiko gamtoje, tiems, kurie žvejoja ir norisi kažka pasikepti, užkasti). Kaina 86 doleriai. Galima rasti čia: spausti čia.
  10. Patogi, užkandžių dėžutė-krepšelis (su idėja, kad nuo šiol kasdien gausi ir suruoštą maistą į darbą…ir kam gali nepatikti?:D). Kaina 26 doleriai. Galima rasti čia: spausti čia.

P.S. Kam patiks idėjos ir norėsite atsiųsti iš Amerikos, rekomenduo pasinaudoti www.shipzee.com tarpninkamo paslaugomis, atsiųs labai greitai ir puikia kaina. Esu dariusi video apie juos. O čia daugiau info: http://shipzee.com/ (tikraaaai laabai paprasta naudotis:D nusiunti jiems norimos prekės nuorodą, jie paskaičiuoja jums kiek kainuos su visais mokesčiais iki Jūsų namų, apmokat ir gaunat namo:D). O šiaip nemažai idėjų yra jų grupėj dar: https://www.facebook.com/groups/shipzeemarket/?ref=br_rs.

Sotera

2 Komentarai

  1. Gintarė
    2018-11-22 / 10:33

    Na ir Ačiū! Dovana jau pakeliui

  2. Martyna
    2021-10-28 / 18:24

    Įdomios idėjos, mano sutuoktiniui žinau,kad pasiteisintų nebent trusikai. Šiaip dovanoju jam visada kažką grožiui per kalėdas, kremą, barzdos formavimo putas, aliejus. Žodžiu labai nustemba, jei dovana nebūna iš šitos srities. 😀 pripratinau prie gero

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.