BAMBO: sauskelnės ankstukams (1-3 kg)

Sveikos, mamytės,

žinau, kad galbūt nėra mūsų bendruomenėje tiek daug mamyčių, kurios augina arba galbūt augins pačius mažiausius, per anksti pasirodžiusius mažylius, bet vis gi poreikis pakalbėti apie juos yra:) Sulaukiau nemažai Jūsų žinučių, koks gamintojas turi tinkamas sauskelnes mažai sveriantiems mažyliams, todėl nusprendžiau parašyti mini apžvalgą:)

Mano mažoji gimė 3,550 kg, o vienos iš pirmųjų buvo bambo Nr. 1 (pirmukas numeris kitaip:D). Pasakysiu atvirai, kad jos šiek tiek net didokos buvo, todėl dabar pačiupinėjusi 0 dydį, net patarčiau pirmas dienas dėti jį (juk vaikutis dar ir svorio praranda pirmomis dienomis). Bet esmė ne ta, esmė tai, kad Bambo – vienas iš nedaugelio gamintojo, kuris siūlo pačio mažiausio dydžio sauskelnes. Kurios, kaip ir visos kitos bambo yra ekologiškos, sertifikuotos ir tinkančios net jautriausiems užpakaliukams:) (mus tikrai niekad nebuvo kažkokių paraudimų ar bėrimų). Kadangi esu turėjusi didesnių dyžių bambo sauskelnių, galiu pasakyti, kad 0 dydžio sauskelnės yra identiškos kitiems dydžiams, tik daug mažesnės…mini mini tokios:)) Sakyčiau nėra storos, neturi jokio kvapo, o užsegimas tamprus.

Tad jeigu ieškote geros sudėties ir labai mažo dydžio sauskelnių, žinokite, kad Bambo tokias turi:)

P.S. turiu pakelį namie, tad jeigu kam prireiktų, kreipkitės padovanočiau:))

Kur ieškoti: vaistinėse (prekybos centruose nežinau, ar yra…pabandysiu pasidomėti)

3_2

3_3

3_4

2 Komentarai

  1. Vilma
    2017-08-07 / 14:38

    Deja ir mums teko panaudoti nulinuką. Mažiukas gimė vos 2kg, tai bamboo buvo mūsų pirmosios sauskelnės, kuriomis neteko nusivilti.
    Dar išbandėme Huggies nulinuką, bet nepatiko.

  2. Dalia
    2019-01-17 / 11:55

    Su savo berniuku ankstuku, kuris gimė iki 2 kg. išbandėm nemažai gamintojų nulinukų: Bamboo, Libero, Little Angels, Moonies. Bamboo būtų gal antroj vietoj po Moonies.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.