Apžvalga: belaidis siurblys Tefal Air Force 360 Flex Aqua

Sveikos, mano mielosios,

šiandien noriu Jums papasakoti ir kartu pasidalinti savo įspūdžiais apie belaidį siurblį Tefal Air Force 350 Flex Aqua. Pasakysiu atvirai, vieną Tefal siurblį jau turiu (senesnį modelį) ir naudoju jau daugiau nei pusmetį, ir labai atvirai, nesu geresnio turėjusi…visiškai nuoširdžiai. Šis naujas modelis yra praktiškai identiškas senajam, bet naujasis turi „antgalį“ plovimui (lengvai pakeičiamą, per keletą sekundžių). Tad su naujuoju Tefal belaidžiu siurbliu galima ne tik siurbti, bet ir plauti grindis, kas paverčia šį siurblį dar labiau patrauklesniu.

Tai pradėsiu nuo to, kad siurblys tikrai galingas, turi du siurbimo galingumus. Aš visada naudoju galingiausią, kaip sakant man patinka, kaip jis taip su galia siurbia:D Tad, puikiai net katino plaukus, kraiką išmėtytą susiurbia. O ir garsas nėra per daug kažkoks didelis ar erzinantis (tiesa, mažesniu galingumu siurbiant iš vis minimalus). Esu turėjusi dar bent 5 kitų gamintojų panašaus tipo siurblius, atrodė visi gerai, bet kiekvienas kažkuo geresnis už kitą, bet kol kas Tefal mano favoritas. Favoritu laikau būtent dėl galingumo, dėl manevringumo, šis siurblys labai lengvai juda, lengva stumti (nereikia jokios jėgos dėti, tiesiog plaukia per grindis:D), taip pat turi funkciją, kurios pagalba galima siurblį per pusę sulanksčius jį ir to pasekoje padeda pasiekti atokiausias vietas, palysti po lovas, sofas ir kitur, nebereikia lankstytis. Saugom šiuo atveju ir nugarą 😀 Pliusas:D. Taip pat favorito įvertinimą gavo už tai, kad greit neišikrauna, bet kaip bebūtų, aš visada po siurbimo jį dedu krauti, tai pirmus kartus tik testavau jo „darbo“ laiką:D.

Favoritas dar ir tuo, kad pati rankena nėra sunki, ranka nepavargsta net ilgiau siurbiant ar plaunat. Net mano mažoji gali lengvai siurbti ir jį išlaikyti, tai patikėti čia yra didelis privaluma tikrai pliusas – lengvas siurblys.

Komplekte galima rasti  daug įvairiausių priedų, kurie padeda prieiti prie sunkiausių vietų, taip pat jis išsiardo ir tampa mažiuku siurbliuku, tad patogu išsisiurbti automobilį. Ir patinka dar tai, kad jo priežiūra, valymas labai paprastas, nereikalaujantis daug laiko ir vargo.

Kas liečia plovimą – puikiai. Taip taip…tai nėra toks wow, kokį mes atliekame patys mechniškai, bet plauna labai gerai, savo funkciją atlieka. Turiu pripažinti, kad ir jo paruošimas bei išvalymas vėl gi labai greitas procesas. O be laido plauti ir siurbti – dar vienas privalumas.

Minusai? Galbūt tas, kad siurblio tiesiog nepastatysite baigę darbą, turite jį atremti į sieną. Bet yra galimybę (rinkinyje yra priedas) prigrežti tokią dalį prie sienos ir ten jį įstatyti…to beje dar nepadarėme, bet jau laikas būtų:D

Kas ieškote galingo, lengvo, manevringo, kompaktiško ir puikiai atliekančio savo darbą belaidžio siurblio – šis variantas yra geriau nei geras. Jeigu turėsite klausimų, būtinai parašykite. O aš galiu tik padėkoti Tefal už galimybę susipažinti su naujausiu modeliu ir parekomenduoti Jums. Labai labai patinka man jis:D 🙂

P.S. Kur pirkti? Pvz. Topocentras.lt

S.

1 komentaras

  1. Urtė
    2021-06-29 / 15:51

    Skamba tikrai patraukliai. Nors man pats baisiausias darbas namuose, tai langu valymas jau galvoju, jog reikėtų kažką samdyti porą kartų per metus, nes tiesiog kankinuosi juos valydama

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.