#APŽVALGA: DJI Pocket2 kamera su stabilizatoriumi.

Mamos, ar mėgstate fotografuoti, filmuoti savo vaikus? 🙂
Tikiu, kad daugumą gal ne tai, kad mėgstate, bet tikrai norite įamžinti gražiausias savo vaikų akimirkas, ar taip, kaip jie auga…keičiasi…tobulėja. Iš tiesų šiuolaikiniame mūsų pasaulyje yra asptu įvairiausios technikos, kuri leidžia nesunkiai net ir gerai nesuprantantiems vartotojiems lengvai išmokti naudotis kameromis, fotoaparatais ir sukurti gražiausius, įdomiausius filmukus, ar pasidaryti puikias nuotraukas. Tad, mamos, susipažinkite su bene mažiausia filmavimo/fotografavimo kamera DJI Pocket2. Ji mažesnė net už mano delną:D Ir ja naudotis laaabai paprasta, galima visur nešiotis, neužima daug vietos, o įjungus ją akimirksiu gali filmuoti, daryti selfius, nustatyti, kad sektų tave, filmuoti, žodžiu galite kurti gražiausius filmukus sau, savo vaikams. Iš tiesų tai super paprasta, bet neprasta kamera. Geriausias jos privalumas – stabilizacija, vaizdas stabilus dėl integruotos stabilizavimo sistemos, galit bėgioti, šokinėti ir filmuoti, o vaizdas bus stabilus, tolygus:) Filmuoja net 4k. Daro puikias foto. Žodžiu, daikčiukas superinis ir vartotojui draugiškas vartoti. Šiaip ar taip DJI gamintojas yra bene vienas stipriausių, kas liečia tokius produktus, tad kokybė tikrai super taip pat. Jį pirkau pati pas Promaksa – naujos istorijos pradžiai. Ir susiekus su pardavėjais paprašiau Jums privalumų, tad jeigu kas norėtumėte įsigyti, įvedus (pasakius) kodą babyblog gausite kamerai draudimą nuo betkokių sugadinimų (vertė 29eur), pvz. jeigu net ir vaikas numestų ir sudaužytų. Tad, puiki proga įsigyti gerą daiktą ir dovanų gauti draudimą…mažą kas nutiktų:)
Pirkti galima čia: https://www.promaksa.lt/DJI-Global/ (jie yra oficialūs DJI atstovai Lietuvoje, tad tikrai pirkti rekomenduoju tik pas juos..dėl visų garantijų jeigu kada prireiktų).

1 komentaras

  1. Gitana
    2023-10-26 / 18:21

    labai puiki kamerytės apžvalga, dėkoju! naudojam tiek daug visokių prietaisų, kur vežat viską kai jie sugenda?tikiu,kad nemetat į konteinerį.. epa.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.