APŽVALGA: naujasis TEFAL X FORCE Flex belaidis siurblys

Sveikos, mielosios,

kas mane seka jau kiek ilgėliau, žinote, kad Tefal siurblius mėgstu ir ne tai, kad mėgstu, tai mano favoritai.  Ir tikrai džiaugiuosi mūsų su Tefal draugyste.  O šiandien noriu papasakoti Jums apie patį naujausią Tefal belaidį siurblį – TEFAL X FORCE.

Kad smarkiai neišsiplėsti į ilgus tekstus, surašysiu esminius privalumus ir trūkumus:)

Naujojo privalumai:

  1. 30 proc. daugiau siurbimo galios
  2. Leidžia siurbti iki 45 min. (ilgiau negu prieš tai buvę modeliai, kiti buvo +- 30 min.)
  3. Naujas dizainas (toks futuristinis:D)
  4. Galima pagaliau matyti aiškiai, kiek liko baterijos
  5. Naujos kartos šepetėlis
  6. Dulkių talpykla – 9l (smarkiai padidėjusi)
  7. Gali stovėti be jokios atramos

Kiti, bendri privalumai:

  1. Lengva priežiūra ir valymas
  2. Greitai kraunasi (nors mes pasiurbę, tiesiog dedam krauti ir ten laikom:D)
  3. Turi 10 aksesuarų, iš kurių vienas tobulas – sofai (pastoviai naudoju), kitas gyvūnų plaukams surinkti (tikrai mano ilgaplaukio katino plaukus labai gerai susiurbia), o galiausiai turi plovimo antgalį, galima plauti grindis (tad nebereikia pirkti papildomai šepečio, taupot vietą namuose).
  4. Patogus naudojimas
  5. Kadangi jau antri metai turiu Tefal siurblį (senesnio modelio), niekad negędo, tad galiu drąsiai teigti, kad Tefal siurbliai yra kokybiški, patvarūs (tikiuosi, kad taip liks ir toliau).
  6. Na ir galiausiai – belaidis siurblys yra toks privalumas, kad nu labai privalumas:D Neįsivaizduoju savęs su laidiniu siurbliu…never again, kaip sakant 😀

Minusai:

  1. sunkesnis (300g daugiau sveria negu senesni modeliai)

Daug kas klausite apie plovimą, kaip funkciją, tai plauna gerai. O kas tas gerai? Na grindys lieka švarios, kokios uogos dėmės per kelis pastumdymus išsivalo, tai traktuoju, kad gerai valo:).

Tefal siurbliai yra man asmeniškai nr. 1 siurbliai. Kiek teko bandyti, naudoti, ranka kiekvieną dieną tiesiasi į Tefal. Puikūs siurbliai. Kas ieškote, kaip sakau darbinio arkliuko, pagalbininko namuose – rekomenduoju.

Kur įsigyti? Topo centro parduotuvėse.

2 Komentarai

  1. Rūta
    2022-01-03 / 1:59

    Dulkių siurblys yra kasdienis palydovas. Tikrai nebūna dienos, kad nepaimčiau jo į rankas. Prieš keletą naktų sapnavau, jog ieškau namų tvarkytojos ir dabar svarstau, kad galbūt tai tikrai gera idėja. Žinoma, apsitvarkyti kasdien norisi, tačiau tie rimti tvarkymaisi iš tiesų labai vargina ir atima begalę laiko.

  2. Rita
    2022-10-23 / 14:05

    Kaip tik ieškau patogaus ir efektyvaus siurblio, kuris surinktų augintinių plaukus. Nors sunu kirpykla aplankoma panasiu periodiskumu kaip ir moteru, taciau plauku, ypatingai keiciantis metu laikui, namuose nenusakomai daug. Jau reks vykti nukailinimo procedurai, nes siurbti, sluoti turiu pora kartu per diena. O musu siurblys ko gero jau atgyveno savo amziu ir nebeatlieka tos funkcijos kokybiskai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.