APŽVALGA: žaislų prenumerata, puiki paslauga vaikams?

#REKOMENDACIJA: žaislų prenumerata

Mamos, ar jau esate girdėjusios apie tokią paslaugą, kaip žaislų prenumeratą kiekvieną mėnesį? Ne, tai kviečiu susipažinti su Žaislų klubas, kurie siūlo kiekvieną mėnesį vaikams vis naujus žaislus bei žaidimus tiesiai į namus pagal jų amžiaus kategoriją.
Man asmeniškai tai ideali paslauga, nes:
1. Tauposi pinigai, dažnai perkame žaislus vaikams, išleidžiame daug pinigų, o jie greitai pabosta, o čia gauni žaislus, vaikas pažaidžia, o mėnesio gale juos paima ir atveža naujus vėl (Kalėdos kiekvieną mėnesį:D). Tauposi išlaidos 🙂.
2. Mažina vartojiškumą. Mažiau perkam, mažiau turim „bardako“ namie.
3. Žaislai ir žaidimai yra atrinkti pagal kiekvieno amžiaus kategoriją, tad kiekvienas vaikas ras kažką įdomaus.
4. Patikusius žaislus galima įsigyti (yra tokia galimybė).
5. Skatina ne tik kūrybiškumą, sirtingus vaikų gebėjimus (motoriką, koncentraciją bei kitą), bet ir moko, kad žaislus reikia mylėti, saugoti, nes paskui su jais žais kiti vaikai.
6. Visi žaislai yra krupščiai dezinfekuojami, tad tikrai nėra jokių pavojų, kažko per juos pasigauti:D (čia turėjau tą paminėti dėl pandemijos:D).
7. Paslauga kainuoja tikrai nedaug…Vien paskaičiavus kurjerio 2 kartų atvažiavimą, tai man iš vis sunku suvokti, kame čia „verslas:D, gerąja prasme…Tikrai draugiška kaina, įperkama tikiu daugumai šeimų:).
Galėčiau privalumus vardinti ir vardinti toliau. O ir šiaip iskas vyksta šiaip paprastai, tampi Žaislų klubo nariu, kiekvieną mėnesį kurjeris pristato dėžę žaislų, pažaidžiat, o mėnesio gale pasiima atgal. Jums nereikia nieko daryti, tik žaisti, tyrinėti ir smagiai leisti laiką. Naujas šeimos verslas, kuris tikrai mus sužavėjo:) Ir griebkit nuolaidos kodą pirmai narystei: babyblog (suteiks -20% nuolaidą), pabandykite, turėtų patikti. Beje, šią paslaugą t.y. abonementą galima dovanoti, tad tai tikrai nereali dovanų idėja vaikams:)

Daugiau info: https://zaisluklubas.lt/ ❤ Babyblog rekomenduoja!

#reklama #zaisluklubas #zaisluprenumerata

1 komentaras

  1. Gintė
    2023-01-24 / 16:01

    va čia tai geras variantas, tokios verslo idėjos dar nebuvau girdėjusi. o įdomu ar jie siunčia ir į užsienį? ar reikia savo kompaniją susirasti? skubiossiuntos.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.