APŽVALGA: saugi, efektyvi ir dar nebrangi buitinė chemija Bio Chem

Sveikos, mamos,

per 6m. tinklaraščio gyvavimo metus esu bandžiusi daug įvairių priemonių, bet Bio-Chem yra absoliučiai mano mėgstamiausias gamintojas, kas liečia buitinę chemiją. Pradedant veiksmingumu baigiant sudėtimi ir galiausiai kaina. Didžiausios simpatijos atsirado šiam gamintojui tada, kai atradau priemonę, kuri mano juodą, teplią virtuvę išvalė be jokių ruožų…patikėkite, kiek visko pirkau ir kaip niekas normaliai nepadėdavo..valai valai, o tie ruožai, kaip buvę taip buvę….Bet dabar ji kaip nauja, švari, lygi, be jokių ruožų. Tai, kas turit juodas virtuves, juodus, problematiškus stalviršius – nieko geriau Jums tikrai negaliu parekomenduoti negu Bio-Chem kalkių valikį. Taip taip būtent šis produktas yra stebuklas ir ne kitaip ne vien kalkėms, bet ir juodiems stalviršiams. Ir tokių stebuklų šis gamintojas turi ne vieną ir ne du. Priemonės tokios geros, o geriausia dalis, kad:

1. šios priemonės yra vokiškos kilmės (36m. patirtis), paremtos moksliniais tyrimais.
2. biologiškai skaidžios– suyra gamtoje.
3. švelnios sudėties – bet agresyvių cheminių medžiagų, dažiklių ir kitų priedų, kurie valymo priemonės efektyvumui neturi įtakos, bet turi sveikatai, ar gamtai.
4. praktiškai visi produktai yra be kvapiklių (kurie dažnai sukelia alergijas…tad jų reikia vengti ypač su mažais vaikais).
5. jų priemonės nėra testuojamos ant gyvūnų, tinka veganams.
O trumpai tariant tai efektyvios bei saugios valymo priemonės, gaminamos vandens pagrindu. Kas dar nustebins – kainodara. Ji labai patraukli. Daugelis produktų nesiekia net 8 Eur.
Tęsiant favoritus, būtinai isbandykite virtuvės valiklį, jis nerealiai geras. Visus tuos riebalus išvalo gerai, o orkaičių valiklis – mirtinas ginklas visiems juoduliams. Iš esmės visos jų priemonės ANT TIEK GEROS, kad sunku ir išskirti, kas tikrai geriausia. Labai kviečiu atrasti, pabandyti ir garantuoju, kad patiks…kitaip ir būti negali.
Dėkoju BIO CHEM komandai už tai, kad mano sekėjoms pavyko gauti ir nuolaidos kodą (to labai daug mamų prašė, tai prašau:)). Kodas babyblog suteiks -15% nuolaidą www.bio-chem.lt produkcijai. Kodas galioja iki 2022-04-01 Gal kas irgi bandėte? Parašykite, kaip jums jie:)

1 komentaras

  1. Anonimas
    2024-04-21 / 8:31

    super, o dar ir natūralu bei gera kaina. Ačiū, kad dalinatės

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.