Arlo Baby: įkraunama, belaidė kamera (apžvalga)

Sveikos:)

Šiandien pakalbėkime apie kameras:)

Kai buvau nėščia buvau įsitikinusi, kad ko jau ko, bet man mobilios auklės ar stebėjimo kameros vaiko priežiūrai tikrai neprireiks. O dar gyvenant bute, kam ji man…. Ir čia tikrai apsirikau:)

Galiu pasakyti, kad stebėjimo kamera yra mano Top 5-tuke labiausiai naudojamų daiktų motinystėje. Visiška pagalba mamai!!! Pabandysiu paprastai paaiškinti, kodėl.  Labai patogu, kai nereikia bėgioti ir tikrinti vaiko kas 10 min. – viską matai ir girdi, kai atsikelia – duodą žinią. Matai, ar vaikas užsiklojęs, ar nieko “blogo” nedaro, dažnai būna galimybė paleisti muziką, tad tai dar vienas pliusas. Mano pirmoji auklė buvo be kameros. Visai neseniai gavau išbandyti  su kamera – Arlo baby vadinasi. Nu žinokit, jeigu galėčiau atsukti laiką atgal – imčiau iš karto TIK su vaizdo kamera!!!

Matyti vaiką „gyvai“ yra kur kas patogiau nei tik girdėti jį. BITĖS Arlo Baby kamera yra ypatingai tuo, kad viskas valdoma labai paprastai per telefoną, vaiką galiu matyti nesvarbu, kur bebūčiau!!! Vaikas yra tarsi visada su manimi. Aš galiu su juo KALBĖTIS (taip taip yra tokia funkcija, čia man iš vis kažkoks kosmosas:D kažkada buvau universite, mačiau, kad sunkiai migdėsi, pradėjau kalbėti su ją, nuraminau ir užmigo:D rimtai čia:D), galiu paleisti jam lopšines groti, galiu ir filmuoti, ir išsaugoti video medžiagą.

Nerealiai patogus valdymas! Net naktinė lemputė yra, kuria keičia spalvas:)

Nuoširdžiai dar nesu mačiusi tokios kameros su tiek daug funkcijų :O Žodžiu, jeigu ieškosite vaiko stebėjimo kameros – šią vienareikšmiškai rekomenduoju. Dedu didelį pliusą.

Trumpai didžiausi pliusai:

  • Viskas valdoma per išmanųjį įrenginį – telefoną ar planšetę.
  • Labai gera vaizdo kokybė – tiek dieną, tiek naktį.
  • Įkraunama kamera. Įkraunama su laidu ir tada gali naudoti kaip belaidę.
  • Nuotoliniu būdu reguliuojamas lopšinių grotuvas.
  • Naktinė lemputė – reguliuojamas šviesos stiprumas ir šiltumas.
  • Matuoja oro kokybę (temperatūrą, drėgmę, LOJ).
  • Dvipusis ryšys.
  • Programėlė gali būti lietuvių kalba.
  • Įrašų archyvas saugomas net 7 dienas debesyje

Daugiau informacijos apie kamerą: https://www.bite.lt/privatiems/paslaugos/ismanioji-vaiku-stebejimo-paslauga

28312363_10214181600561203_1691021160_o28460069_10214181600521202_1713656208_o

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.