BABÉ micelinis vanduo kūdikiams ir vaikams: nauja alternatyva servetėlėms?

Sveikos mielosios,

šiandien norėčiau su Jumis pakalbėti apie visišką naują produktą vaikams – micelinį vandenį iš BABE. Kai pirmą kartą sužinojau apie jį, neslėpsiu buvau pasimetusi, galvojau na, kam jis čia jau reikalingas bus, ką su juos reikės daryti. O pasirodo, tai puikios sudėties vandenukas pačiai jautriausiai odytei ir kuris puikiai nuvalo odą, kad šlapių servetėlių tiesiogine šio žodžio prasme nebesinori.

Babe micelinis vanduo parsiduoda 500ml. pakuotėje vastinėse. Aišku, tampytis tokio dydžio pakuotę visur nėra patogu ir tikrai nepraktiška, bet parduotuvėse galima labai nebrangiai iki euro nusipirkti mini indukus, į kuriuos galite įsipilti micelinio vandens, ir taip patogiai nešiotis vandenuką ten, kur tik Jums patogu. Tad pakuotės problema išspręsta:)

Kaip jo sudėtis? Pradėkime nuo to, kad tai dermatologinis valomasi vandenukas, kuris ne tik labai gerai išvalo vaikų bei kūdikių odelę, bet kartu ir drėkina bei ramina ją. Tiesiog užpurški keletą kartų ant vatos tamponėlio ir nuvalai veiduką, rankytes, ar tiesiog užpakaliuką 🙂 🙂 . Šis micelinis vanduo yra patikrintas pediatrų, dermatologų, yra hipoalerginis ir sudėtyje nėra jokių parabenų, alkoholio, ftalatų, parafininių alyvų ir dažiklių. Tad tiks net patiems mažiausiems leliukams.

Kaip kvapas? Žinokite minimalus, realiai jo net nėra. Mano dukrytės oda yra ganėtinai jautri, tikrai negaliu betką naudoti. Po savaitės naudojimo, nepastebėjau jokių alerginių reakcijų, jokių bėrimų, ar dar ko. Nuvalo taip gerai, kad atrodo kelis kartus geriau nei servetėlės:D Rimtai.

Aš šį produktą išbandžiau ir ant savęs (kas matėte instagram stories:p). Pabandžiau nusivalyti makiažą. Na žinokite, tikrai puikiai nuvalė. Ir man jokia alerginė reakcija nepasireiškė. Patiko.

Tad, mamos, produktas labai įdomus, geros sudėties, puikiai atliekantis savo funkciją, tinkantis net patiems mažiausiems leliukams ir net mamoms.

10/10 REKOMENDUOJU!

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.