Cybex sirona: automobilinė kėdutė verta didžiausių pagyrų (apžvalga)

Sveikos, mamos,

prieš keletą mėnesių įsigyjome naują kėdutę (tikrai ne todėl, kad buvusi nepatiko, tik norėjosi antros kėdutės ir tokios, kurios užtektų šiek tiek ilgiau). Cybex Sironos norėjome jau labai seniai…kaina tik vis „atbaidydavo“ (nors, žinoma, vaiko saugumas yra juk pats svarbiausias dalykas).

Tad šiandien trumpai, bet atvirai apie nuostabią autokėdutę, kuri pavergė mūsų širdis:)

Pradėsiu nuo to, kad cybex yra tikrai vienas geriausių (gal net geriausias) automobilinių kėdučių gamintojų. Ir tą galėtų patvirtinti mln. mamų visame pasaulyje:) Vokietijos gamintojas, kuris tikrai atkreipia dėmesį į kokybę bei saugumą. Viskas atrodo apgalvota nuo A iki Z.

Kėdutė yra be galo patogi, tiek mamai, tiek vaikui. Labai paprasta įsodinti vaiką į ją. Nes ji sukasi, t.y. 360 laipsniu kampu sukasi:)) Todėl vos atidarius automobilio duris, atsisuki į save ir greitai bei lengvai įsodini vaiką. O maždaug iki metukų (gal kam ilgiau), vaiką galima vežti nugara į kelią, kas sumažina pasak gamintojo net 80% susižeidimų riziką esant autoįvykiui. Taip vaikas važiuoja segėdamas vidinius diržus, o kada nebetelpa nugara važiuoti, reikia kėdutę apsukti ir vežti jau priekiu. Mūsų mažoji jau buvo per aukšta, tad vežti turėjom iš kart o priekiu, bet ten jau su reikėjo segti su pagalvėle. Tiesa, turėjau (na vis dar turiu:D) cybex Juno 2fix. Tai skirtumas tarp jos ir sironoas tas, kad sironos pagalvėlė užsisega viens du, tikrai greitai ir paprastai…labai panašus principas, kaip mes segames diržus, o pas juno fix reikia apjuosti pagalvėlę diržais, tas reikalauja daug daugiau laiko. Kartais, kai nenorėdvo sėstis ar važiuoti, reikdavo tikrai daug jėgos prilaikyti vienu metu pagalvėlė ir greitai segti diržus.

Pati Sirona yra tikrai daug komfortiškesnė vaikui, ne vien dėl savo padėčių (kas patogu ilgiau keliaujant, kai vaikas miega yra tokia ganėtinai patogi gulima padėtis), bet kad ji yra tokia platesnė, tikrai daug vietos vaikui, gali laisvai jausti, patogiai sėdėti.

CYBEX_Sirona_TCSDidžiausi pliusai:

  • tinkama nuo gimimo iki net ketverių metų;
  • kėdutę galima lengvai pasukti ir greitai bei patogiai vaiką įsodinti ar išimti;
  • tvirtinasi labai tvirta isofix jungtimi;
  • turi priekinę atramą, kuri sugeria smūgio jėgas ir sueikia papildomo stabilumo;
  • gilios apsaugos nuo šoninių smūgių;
  • kaklo apsauga;
  • kojyčių apsauga važiuojant nugara;
  • galvos atrama reguliuojasi;
  • pagaminta Vokietijoje.

Trumpai tariant, kėdutė yra ne tik labai patogi ilgoms kelionėms, bet ir miestui. Itin saugi, labai kokybiška ir tikrai superinė kėdutė. Labai rekomenduoju:)

P.S. apie cybex sironos laimėjimus galite pasiskaityčia čia: http://blog.cybex-online.com/blog/topnews/cybex-sirona-the-undisputed-test-winner-in-group-01/

Kur ieškoti: Lietuvoje jomis prekiauja Minimood pardtuvėje Panoramoje arba internetu: spausti čia.

22553670_10213156849103057_1999583483_o

3 Komentarai

  1. Anonimas
    2021-09-27 / 0:10

    Ir man tikras atradimas kėdutė, kurią gali pasukti, kad patogiai įsodintum/išimtum vaikutį. Ne tik vaikučiui komfortas, bet ir mums koks didžiulis palengvinimas. Aplamai į saugumą kelyje pradėjau visiškai kitaip žiūrėti. Ne tik saugos kėdučių, bet ir automobilio technine būkle rūpinuosi nepalyginamai daugiau nei iki nėštumo. Juk atsakomybę ne tik už save, bet ir mažąjį keleivį turi prisiimti. Po žiemos iškart pasikeičiau amortizatorius iš partecha.lt ir šiaip sezoniškai nuvarau patikrinti važiuoklę, nes norisi maksimalaus saugumo, juolab keliauti labai mėgstame.

  2. Anonimas
    2022-01-25 / 10:48

    labai patogi kėdutė, turime panašią, ne identišką, bet funkcijos tos pačios. puikus sprendimas ir svarbiausia, kad ji nėra sunki ir galima tiesiog rankose neštis lelių. buvo momentas, kai nuomavomės automobilį iš https://www.sitandgo.lt/, reikdavo gana dažnai išimti įdėti kėdutę, nebuvo jokių problemų.

  3. Jonė
    2022-05-30 / 16:00

    Pritariu, ši kėdutė ne tik vaikui, bet ir tėvams ko gero pati patogiausia. Nekeisčiau į nieką. Mes keliaujame daug, o vasarą juo labiau. Belieka pasikeisti amortizatorius ir leistis į vasaros nuotykius, nors ir šiaip automobilis dažnai tarnauja ir kaip migdymo priemonė kai vaikutis pavargęs ir kitais būdais užmigdyti nesiseka.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.