A-DERMA Exomega: galvos ir kūno prausiklis vaikams bei kūdikiams (apžvalga)

Sveikos:)

Po gero pusmečio baigėme naudoti savo seną šampūną, tad atėjo laikas naujam pirkiniui. Tad šiandien mano akys krypsta į A-DERMA 2 viename prausiklį bei šampūną:).

Naudojame jau beveik mėnesį. Tad ištestuoti spėjome tikrai gerai. Prausiklio užtenka tikrai nedidelio kiekio. Vos keletas lašiukų ir galima tiek kūnelį, tiek galvytę  gerai išplauti. Tikiu, kad jo per pusmetį vargiai nesunaudosime:D Teks padėti dukrytei:))

Pripažįstu, kad prausiklis turi savotišką kvapą (kas nemėgstate visiškai su kvapu, tikriausiai nepatiks, nors jo kvapas tikrai neįkyrus, net sakyčiau malonus:). Smagu  tai, kad jis negriaužia akyčių, ir visiškai nealergizuoja odelės (bent jau manosios). Sudėtis taip pat tikrai labai nebloga: hipoalergiškas, bemuilis, be parabenų. Išplovus galvytę, plaukai nesipučia, net sakyčiau mažiau veliasi, nesausėja, tampa minkšti ir švelnūs….bet šiek tiek kvepia:)

Trumpai tariant, prausiklis patiko. Rekomenduoju ir Jums.

P.S. šios linijos kūno pienelis atopiškai arba labai sausai yra net labai geras. Puikiai susigeria, be kvapo ir tikrai jaučiasi rezultatai:))

Ieškoti vaistinėse.

7

9

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.