Dr. Hauschka – pati mėgstamiausia natūrali kosmetika

Labai svarbu puoselėti savo odą, ją tinkamai prižiūrėti, o dar kai visos daugiau, ar mažiau mėgstame pasigražinti, labai rekomenduoju rinktis tik natūralios sudėties kosmetiką….Geriau sumokėti kelis kartus daugiau, bet neturėti dabar ir ateityje bėdų. Veidas yra kaip gėlė, jeigu gerai laistysi, prižiūrėsi – spindės ir žydės jis.

Meilė Dr. Hauschka’i prasidėjo jau studijuojant Šveicarijoje. Ten ji yra viena mėgstamiausių ir labiausiai giriamų kosmetikos gamintojų (na kas liečią natūralumą). Nors pati esu bandžiusi tikrai ne vieną ir ne dvi dekoratyvines kosmetikos gamintojų produktus,„hauschka“ buvo geriausias pasirinkimas iš visų. Natūrali, puiki sudėtis ir nepriekaištingi rezultatai.

Noriu parekomenduoti Jums 3 pačius pačiausius produktus:

  1. Bronzinę pudrytę. Ji yra visiškai mano mėgstamiausia. Kodėl? Nes puikiai išlygina veido odą, paslepia trūkumus ir ilgai išlieka. Neturi jokios sintetikos ar chemijos kvapo. Galima naudoti tieisog ant veido odos (na aš dažniausiai taip naudoju, kad neatrodyčiau balta kaip sūris hahah) arba juo paryškinti žandukus, pakontūruoti veidą. Pirmąjį indelį pirkau gal prieš porą metų, naują prieš savaitę hahah. Užtenka tikrai ilgam. Nerealus produktas. Sudėtyje yra naudingų odai augalinių ektraktų, vitaminų.
  2. Šešėliai. Jei kas abejojote pigmentacija šios natūralios kosmetikos – išbandykite „hauschkos“. Superinėėėė pigmentacija, puikiai pasidengia (net nereikia dėti akių vokų bazės). Išlieka gerai, nenubėginėja. Tikrai gera paletė kasdieniam naudojimui.
  3. Skaistalai. Jie iš tiesų šaunūs, nes vienoje dėžutėje yra šviesesni (dienai) ir tamseni (vakarui). Puiki pigmentacija ir dengimas.

Labai smagu, kad indeliuose visada rasite ir šepetėlius:)

Be galo rekomenduoju ir garantuoju, kad pabandę šią kosmetiką, daugiau nebenorėsite kitų gamintojų:) Tikrai:)

Kur ieškoti: bio/eko parduotuvėse, bioteka parudotuvėje arba internetu http://internet.bioteka.lt/index.php

47_1

43_144_1

 

45_1

46_1

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.