Ergonomiški, žaismingi štampukai vaikams nuo 18 mėn. – Aladine

Sveikos, mano mielosios:)

mes su dukryte kasdien kažką kartu veikiame, aš nekalbu apie paprastas, ar kitaip tariant įprastas veiklas, kaip žaidimą su lėlėmis, lego ir panašiai, o kalbu apie veiklas, kurias kasdien keičiu, kurios skatina vaiko kūrybiškumą. Vieną dieną piešiame, kitą dieną lipdome kažką, bet labai dažniai „padraugaujame“ su štampukais, ar kitaip vadinamais antspaudukais. Juos atradau konceliarinių prekių parduotuvėje Skizze ir iš karto jie atkreipė mano dėmesį. Pasirodė žaismingi ir įdomi pramoga mažylei. Tad įsigyjau. Pirmas įspūdis mergaitei buvo WOW. Tikriausiai daugiau nei 10 A5 lapų suštampavo:D Tiek džiaugsmo buvo:).  O dabar trumpai apie juos:)

Štampukai yra labai lengvi, patogu juos laikyti mažoms rankytėms, yra ergonomiški. Visi jie yra dekoruoti žaismingais piešinukais, vieni su gyvūnėliais, kiti su mašinytėmis ar princesėmis.

Atspaudukus lengva „štampuoti“ (pavilgius į komplekte esančią pagalvėlę), o vėliau galima juos ir nuspalvinti.

Emocijų suteikia tikrai daug. Tad kas norite smagiai ir kūrybiškai praleisti laiką su vaikais – tikrai rekomenduoju. Štampukų kategorijų yra nuo 18 mėn. ir +3 m. Mūsiškiai iš čia: https://vunder.ee/lt/?s=Aladine&post_type=product, bet galima juos rasti ir Akropolio Maximoje bei Mubas, Jurasta parduotuvėse. Kainos tarp 9-18 Eur, priklausomai nuo rinkinuko.

Mums labai labai patinko, tikiuosi, kad ir Jums patiks   O jeigu kas irgi jau bandėte juos, būtinai parašykite ir savo atsiliepimą.

 

Mūsų rinkinukas šis: https://vunder.ee/lt/produktas/antspaudu-rinkinys-aladine-stampo-baby/

3 Komentarai

  1. Ieva
    2018-03-27 / 14:29

    Tobuli jie:)turim naudojam ir esam laimingi:)

    • Sotera
      2018-03-28 / 14:41

      tikrai taip:)

  2. Asta
    2018-09-21 / 16:41

    O sakykit, sitie stampukai jei ant sienu ar ant vaikucio kuno ar lengvai nusiplauna/nusivalo? 😀 turiu labai meniskos sielos dukryte 😀 ant popieriaus jos menas netelpa 😀

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.