Genoma – neinvazinis vaisiaus tyrimas (NIPT)

Mamos, noriu su Jumis pasidalinti labai įdomia informacija:).

Visos besilaukiančios mamytės dažnai nerimauja dėl savo vaisiaus sveikatos. Reguliariai vaikšto pas gydytojus bei genetikus, tiriasi norėdamos sužinoti ar jų vaisius neturi apsigimimų ir kokia jo lytis bei saugiai ir sėkmingai jį išnešioti ir pagimdyti sveiką. Interneto platybėse atradau labai įdomų neinvazinį šveicarišką tyrimą – Tranquility, kuris rekomenduojamas vietoje rizikingos Amniocentezės procedūros. Šį tyrimą galite atlikti jau nuo 10 nėštumo savaitės, jis labai tikslai nustato ar vaisius neturi: Trisomijos 21 (Dauno sindromas), 18 (Edvardso), 13 (Patau), Lytinių chromosomų pokyčius, Mikrodelecijas bei Kūdikio lytį.

Tyrimui reikia tik nėščiosios kraujo mėginio, kurį gali paimti Jūsų pasirinktas gydytojas į iš anksto internetu užsisakytą Tranquility rinkinį iš www.genoma.com. Tyrimo rezultatus gausite el. paštu jau 5 darbo dienas.

Tikiuosi Jums pravers. Žinoma, kaina yra nemaža, bet kas turi galimybę, manau, tikrai verta atlikti, kad esant neigiamiems atsakymams galėtumėte būti ramios viso nėštumo metu ir džiaugtis sveiku vaikeliu:)

Daugiau apie tyrimą: http://www.genoma.com/product_page.php?id=2

Kaina: 710 Eur.

 

im_03

 

 

1 komentaras

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.