Gentle day – superiniai, ekologiški, sertifikuoti produktai moterims

Aš tikrai nedarysiu „apžvalgos“ apie moterų higienai skirtus produktus. Tai yra per daug intymu….bet noriu JUMS visą Gentle Day liniją nuoširdžiai rekomenduoti. Mano nuomone, tai yra geriausi produktai rinkoje. Pradedant sudėtimi, baigiant „nešiojimu“. Visi produktai sertifikuoti ir ekologiški!!!! Girti juos galėčiau iki begalybės:). Na tikrai „žiauriai“ geri!
Pati asmeniškai pažįstu tuos žmones, kuriems priklauso Gentle day. Ir todėl puikiai žinau, kokia šauni, faina šeima tuo užsiima, kiek darbo ir meilės yra įdėta į šiuos įklotus, kelnaites ir visą kitą. Parduotuvėje pamatę jų stilingas, gražias pakuotės tikriausiai niekada nesusimąstėte, kokius kelius reikėjo nueiti, kad produktas būtų toks geras, koks jis yra dabar. Giriu juos JUMS ne todėl, kad tai mano šeimos labai geri draugai, giriu todėl, kad tai labai geri produktai….nuoširdžiai sakau. Jeigu dar nespėjote išbandyti jų – pabandykite, suprasite apie ką kalbu:).
Kaip bebūtų, jų rožinės pakuotės tikrai nuostabios:)))) Tiesa?

P.S. servetėlės išvis yra gėris. Kaip sakant, „MUST TRY“ :)) Bekvapės, nebalintos chloru, be parabenų, alkoholio, natrio laurilsulfato. Pagamintos iš švelnaus ekologiško bambukų viskozės pluošto. (Čia galite rasti jas: http://www.gentleday.lt/produktai/kitos-prekes/ekologiskos-dregnos-serveteles.html)

Ieškokite prekybos centruose. O daugiau informacijos rasite: http://www.gentleday.lt/

g10g2g3g7

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.