Grohe – geriausia santechnika namuose? | atsiliepimai po pusmečio

Sveikos, mano mielosios,

kaip laikotės?:) Po daugiau nei pusmečio pagaliau pasiryžau aprašyti santechniką, kurią pasirinkome savo naujiems namams. Jau, kai nusipirkome name, buvome su vyru tikri, kad rinksimės tai, kas yra tikrai kokybiška. Vis gi tam, ką naudoji dažnai ir daug, reikia nepagailėti pinigų, o skupus moka dvigubai, tiesa? Nežinau, bet mano nuomone, kas liečia santechnika, visiškas lyderis yra Grohe. Vokiečių gamintojas, kuris kas kart siūlo geriausius pasiūlymus, naujoves, inovatyvius produktus. Šią techniką rekomendavo ir mūsų dizaineriai, ne vien tik dėl kokybės, ilgaamžiškumo, bet ir dėl stiliaus. Grohe turi kosmiškai didelį pasirinkimą, įvairiausių modelių kranų, praustuvų, dušo sistemų…visko visko ir įvairiausių spalvų bei modelių.

Mūsų duše pasirinkome potinkinį termostatinį komplektą SmartControl (310, 3 padėčių, Chromas). Iš pradžių dvejojau dėl šios sistemos, bet vyras labai norėjo to „lietaus“ efekto. Dvejojau todėl, kad nemaniau, kad tas lietus bus toks stiprus, kad šampūną nuo galvos išplaus (žinote paie ką aš:D), bet deja klydau. Super stipri srovė, galima reguliuotis, galima naudoti tik dušiuką. Nereikia nieko beveik sukioti, viskas migtuko paspaudimu. Pasiteisino 100 proc.

Geriausias dalykas, kurį pasirinkome iš Grohe buvo virtuvinis maišytuvas su verdančio vandens f-ja, penkių pakopų filtru. Tai geriausias ever pirkinys:D Kainavo daug, bet eina sau, koks jis naudingas ir praktiškas. Galima naudoti kaip įprastą maišytuvą, bet galima per keletą sekundžių gauti verdantį vandenį. Nebereikia kaisti virdulio, kai norisi arbatos ar tiesiog karšto vandens. Nebereikia ilgai laukti, norint pvz. pradėti virti bulves, nes iš karto turi karštą vandenį. Taupo laiką. Nerealiai pasiteisino. Žinau, kad panašaus principo yra ir, kur bėga gazuotas vanduo, bet virtuvė mūsų nedidelė, nebeužteko vietos, tai kažkaip atsisakėme…bet neslėpsiu…gailimės:D

Trumpai tariant Grohe yra super. Kokybė, dizainas, inovatyvūs produktai. Labai labai rekomenduoju.

 

 

 

2 Komentarai

  1. Mamytė
    2021-08-17 / 11:19

    O vonioje taip pat turite vandens filtrą, ar jau koks bėga vanduo toks? Bandau vyrą įkalbėt idėl grohe virtuvės maišytuvo, nes jūsų pranešimas labai įtikinamas, tikiuosi pavyks ir mums džiaugtis taip, kaip jums. Tik galvoju ką su kitais kranais daryti (duše, skalbimo kambary) irgi kažką mandro, ar vandens filtrą statyt.. https://sildykis.lt/produkto-kategorija/vandens-filtrai/

  2. Milda
    2023-03-26 / 16:45

    man irgi visada taip norėjosi tos verdančio vandens funkcijos.. tik susumavus viską, filtrus, minkštinimo aparatus, kaina gaunasi didoka, ar ne?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.