Kaip greičiau įvaikti slogą? Apžvalga apie Sinupret augalinį preparatą.

Šiandien norisi parekomenduoti Jums mano seniai atrastą, pirmosios pagalbos vaistą esant slogai – „Sinupret®“. Taip taip, tai augalinis vaistinis preparatas! Sudėtyje yra 5 vaistažolės: gencijonų šaknys, raktažolių žiedai, rūgštynių žolės, šeivamedžių žiedai, verbenų žolė. „Sinupret®“ nesukelia pripratimo, o geriamuosius lašus galima vartoti vaikams nuo 2 metų. Man kaip mamai tai ypatingai aktualu, nes tokio amžiaus vaikams leidžiamų vartoti vaistų yra tikrai nedaug, o kai užpuola sloga, padėti vaikui palengvinti simptomus norisi kuo saugiau ir efektyviau.

Ką jis daro? Atsiradus slogai, sergant lėtiniu arba ūminu sinusitu, skystina sekretą, atlaisvina užgulusią nosį bei malšina galvos skausmą. Trumpai tariant – gelbėja kai slogai ar sinusitui laiko nėra . Pradėkite vartoti atsiradus pirmiesiems simptomams ir neleiskite sinusitui jūsų nugalėti!

Rekomenduoju išbandyti, nes jį man, dar paauglystėje, atrado mama, tad mane „Sinupret®“ gelbėja jau daug metų. Žinant, kad Lietuvoje vis dar siaučia ligos, nosis tįsta, norėjosi priminti ir parekomenduoti. Gal kas irgi vartojate? Labai būtų smagu išgirsti irJūsų atsiliepimus!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.