Kalėdiniai eglutės žaisliukai: pasigamink pats

Sveiki, mielieji:)

gražiausios metų šventės jau artėja, tad po truputi galime pradėti joms ruoštis. O kas gali būti mieliau už savo rankomis pagamintais eglutės žaisliukais? O jeigu tai dar paprasta ir nesunku? Kviečiu visas Jus su savo mažaisiais ne tik smagiai praleisti laiką drauge, bet ir pasigaminti tikrai išskirtinio grožio žaisliukus. Sugaišite tik keliolika minučių, o rezultatas bus įspūdingas:)

Ko mums reikės?

  • Burbuliukų. Juos galite įsigyti čia: spausti čia.
  • Blizgių dažų IZINK (jeigu norisi blizgių žaisliukų). Juos galima rasti čia: spausti čia.
  • Marabu Chalky-Chic dažų (jeigu norisi matinių, pastelinių spalvų žaisliukų). Juos galite rasti čia: spausti čia.
  • Kempinėlių tapšnojimui-dažų dengimui. Juos galite rasti visose parduotuvėse, tiesiog perkate kempinę ir ją susikarpote į mažus gabalėlius:)
  • Ąselės juostelės užkabinimui. Ją galima įsigyti čia: spausti čia.
  • Juostelės. Ją galima rasti tikrai visur, net ir prekybos centruose:).

Eiga:

Burbuliukus nutapšnojame kempinėlės pagalba su IZINK dažais  ir paliekame džiūti. Rekomenduoju naudoti feną, greičiau viskas vyks:) Porą minučių ir viskas. Pakartojame su ta pačia spalva, ar kita (kita spalva duoti duotų tokį efektą, gražiai atrodo:D). Kitaip tariant dengiame dar vieną sluoksnį ir vėl džioviname. Jeigu norite matinių – tepame ne IZINK blizgius, o Marabu Chalky-Chic dažus. Dengimas identiškas. Tapšnojame vieną sluoksnį, vėliau kitą. Ir džioviname. Galima dar padekoruoti papiešti ar pablizginti matinius, čia jau Jūsų kūryba gali lietis per kraštus. Tada tik persmeigiame ąselėmis ir užkabiname norimos spalvos juostelę. Ir galite jau kabinti žaisliukus ant eglutės:) Viskas labai paprasta ir greita:)

Rekomendacija: burbuliuką persmeikite mediniu pagaliuku, bus lengviau tapšnoti ir neišsitepsite pirštų:)

Tikiuosi, kad idėja patiko 🙂

P.S. visas priemonės galite įsigyti ir fizinėse parduotuvėse SKIZZE Vilniuje ir šiauliuose (adresai: skizze.lt)

Babyblog

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.