APŽVALGA: Lansinoh produktai, kurie mane sužavėjo

APŽVALGA: LANSINOH produkcija 

Iš tiesų Lansinoh yra mano šių metų atradimas. Nebuvau nieko bandžiusi prieš tai, bet dėka Aviete.eu atradau tikrai nerealių produktų, kuriuos noriu Jums pristatyti ir apžvelgti. Tad, pradedam?:)
1. Pirmiausia nr. 1 produktas – spenelių ištraukėjas. Iš pradžių galvojau, kam jis man…net juokiausi, kad keistas produktas, o dabar…kasdien naudoju. Kai krūtinė tampa pilna, tarsi balionas :D, tai jo pagalba lengvai išsitraukia spenelis ir to pasekoje lengviau žindyti. Jis puikiai tinka ir toms moterims, kurių iš esmės plokšti speneliai (atsiprašau, kad taip atvirai kalbu, bet visos esame moterys…ir tikiu, kad kažkam ši info bus labai naudinga). 100% pasiteisinęs produktas.
2. Pientraukis – tikriausiai mažiausias, kompaktiškiausias, bet kartu tikrai galingas elektrinis pientraukis, kuris net kraunasi USB jungtimi! Man labai patiko, kad lengva naudotis, lengva ir paprasta priežiūra. O naudoju tada, kai per daug pilna krūtinė būna, kai net skauda, šiek tiek nusitraukiu ir užsišaldau pienuką. Tikrai puikus pientraukis.
3. Dar vienas atradimas – daugkartiniai įklotai į liemenėlę. Puikiai sugeria, galima išsiskalbti ir vėl naudoti, kaip sakant naudinga žmogui ir gamtai (mažiau šiukšlių ir vienkartinių įklotų). Labai švelni medžiaga, maloni prie kūno. Labai labai patiko.
4. Kitas produktas – pieno surinkėjas. Kai žindai su viena krūtine, o kita tiesiog bėga, galima išsaugoti pienuką jo pagalba. Geras dalykas, kam ypač nutinka tokios situacijos:)
5. Žindymo pagalvė – vienareikšmiškai the best pagalvė! Turiu namie dar 3:D Na ši favoritė be kalbų, tiek dydžiu, lengvumu ir kompaktiškumu. Visur pasiimti patogu, neužima daug vietos. Laaabai rekomenduoju.
6. Servetėlės su lanolinu: puikiai ir švaria nuvalo kūdikio odelę. Yra geros sudėties ir to pasekoje tinkamos jau nuo 0+ amžiaus. Labai patiko.
Tai tokie mano favoritai iš Lansinoh. Produktai tikrai nerealiai geri, nuoširdžiai patiko, o ir kainos nesikandžioja. Visus šiuos ir kitus Lansinoh produktus galite įsigyti: www.aviete.eu. Dabar ir daug nuolaidų pas juos.
#reklama #lansinohlietuva #aviete #apzvalga #nuosirdirekomendacija

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.