MAITINIMAS: pasiruošimas, krūtinės skausmai ir patarimai

MAITINIMAS: pasiruošimas, krūtinės skausmai ir patarimai

Ar ruošiate prieš gimdymą savo krūtinę kažkaip specialiai? Ar maitinimo metu susidūrėte su iššūkiais, skausmais, kaip sprendėte juos? Padiskutuokime, mamos. Tema, kuri aktuali, manau, daugeliui.

Kadangi pati intensyviai ruošiuosi maitinimui, šį kartą, jeigu viskas gerai norėčiau bent metus žindyti, pradėjau domėtis, kaip išvengti krūtinės skausmo. Puikiai suprantu, kad svarbiausia teisinga žindymo technika, tačiau… kai prisimenu pirmą patirtį, norisi pasiruošti kaip įmanoma geriau  Kad neliktų atmintyje sutrūkinėjimų, žaizdų ir kitų nemalonumų … tiesiog norisi viską padaryti, kad būtų geriau:). Pasitarus su specialistais, dalinuosi keliais būdais, kaip paruošti krūtinę maitinimui, kad maksimaliai išvengti krūtinės bėdų ar jas sumažinti pirmosiomis dienomis:)

1. Šiurkštaus rankšluosčio naudojimas: lengvais judesiais masažuoti krūtinę. Daryti kasdien 1-2 kartus dienoje. Tiesa, šią techniką vieni specialistai giria, kiti peikia, kaip sakant daug labai nuomonių apie ją. bet jeigu kam aktualu, galima pabandyti:)
2. Balzamo panaudojimas: +-2 savaites iki maitinimo, tepant juos 2 kartus dienoje, balzamu, kuris paminkština odą. Rekomenduoju rinktis Multi-Mam balzamą šiais procedūrai.Tai saugi priemonė ir žindančioms jau mamoms.
Du tikrai paprasti būdai, kurie gali palengvinti tas pirmąsias dienas. Kažkaip mažai, kas kalba apie tai, bet pabandyti, pasiruošti, kodėl gi ne? Tikiuosi, kad visos nėštukės jausis geriau, o gimdyvių ir būsimų mamų žindymo laikotarpis bus su sėkmingu startu <3 Būkit sveikos:)
P.S. Dėkoju Multi-Mam už puikius patarimus ir rekomendacijas <3
#krutine #pasiruosimas #maitinimas #Multimam #reklama

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.