Maisto papildai vaikams Higher Nature Kids „Vital Vits“ be sintetinių kvapiųjų medžiagų, dažiklių ir konservantų

Sveikos, mamos,

noriu pirmiausia pasidžiauti, kad prieš savaitę gavome vietą darželyje. Labai džiaugiamės visa šeima, bet kartu ir nerimaujame. Bus daug pokyčių, daug emocijų, bet ir tikėtina, kad nemažai ligų…ko, aš asmeniškai labiausiai nelaukiu. Tad likus keletai mėnesių iki darželio, nusprendžiau dukrytei suduoti vitaminų kursą, na taip tikiuosi, kad mažiau sirgsime arba iš vis nesirgsime (gal įvyks stebuklas:D). Tad prieš keletą dienų, ekologiškų prekių parduotuvėje nupirkau Aretei maisto papildų Higher Nature Kids. Tad norėčiau šiek tiek papasakoti apie juos.

Pirmiausia man patiko tai, kad yra žaismingi, įvairių formų, spalvų,bet kartu ir labai skanūs, saldūs, tad vaikams, kuriems sunku suduoti įvairiausius vitaminus, šie būtų tikras išsigelbėjimas. Mano mažoji su malonumu juos valgo, jeigu galėtų tikriausiai ir daugiau suvalgytų per dieną, bet aišku neviršijame rekomenduojamos dozės. Susikramto tikrai lengvai, nėra per kieti. Tiesa, jie rekomenduojami nuo 3m. Bet aš savo mažąjai duodu jau. Ji puikiai moka jau kramtyti ir ryti, o ir gydytoja leido vartoti. Kitaip tariant gavom leidimą:D

Šie vitaminai yra gaminami Dž. Britanijoje, o jų sudėtyje nėra gliuteno, pieno produktų, sintetinių kvapiųjų medžiagų, dažiklių ir konservantų. Tad tai dar viena priežastis, kodėl rekomenduoju šiuos vitaminus ir Jūsų vaikams. Aišku,pamiršau paminėti svarbiausią dalyką, kad šių maisto papildų sudėtyje yra net 19 įvauriausių vitaminų ir mineralų, kurie svarbūs vaikams. Tad jie puikiai tiks ne tik stiprinti vaiko imunitetą, bet ir pripildyti organizmą reikaliangiausiomis medžiagomis.

Kas norėtų juos išbandyti, juos galite rasti Bioteka fizinėse parduotuvėse arba internetu čia: http://el-bioteka.lt/maisto-papildai/1962-higher-nature-kids-vital-vits-maisto-papildas-30-tableciu.html?search_query=vital+vits&results=1

P.S. Kaina jų tikrai nėra „kosminė“, tad tikrai siūlau išbandyti, skanūs, saldūs ir geros sudėties vitaminai. Kiek mačiau, visą gegužės mėnesį jiems didelė nuolaida:)

BabyBlog

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.